TERMÉKTANÚSÍTÁS

A képzéssel és a projektmunkákkal kapcsolatban mindig fontos kérds hogy mit tanítunk a tanulóknak és mit használunk mi szakértők. Annak szerintem oriási jelentősége van, hogy tapasztalat szakember milyen eszközt részesít előnybe. Ez itt nem reklámtevékenység, fére ne értse senki. A termékgazda ezért nem fizet, csak azt eszközt bocsájtja a rendelkezésemre. Az első kérdés, hogy elfogadom-e, a másik, hogy csak és kizárólag saját méréseimet és tapasztalataimat írom le. Továbbé megjelennek itt a tanulók tapasztalatai is. Ezek mint hiteles szakmai források.
A cél és egyben kihívás is, az, hogy itt mindig szigorúan csak 53 termék vagy termékcsoport szerepeljen, mert akkor hetente születne egy szakmai publikáció, ami felhívná a figyelmet az abban szerplőre.
Majd meglátjuk ki azok, akik meg merik méretteni a termékeiket.

Tisztítás-technológia Tanúsító oldal

Kevenc kezelőszereim, takarító eszközeim és gépeim!

Objektív szakmai vélemény

Ha egy szakember egy ideg használ egy eszközt, akkor arról biztos van véleménye. Lehet, hogy a legjobb vélemény az, ha hosszútávon használja. Ugyanakkor ennek biztosan van jelentősége, mások számára is.

Katgegoria követelmények

A takarító eszközrendszerének is vannak alkalmazáűstechnikai kategóriái és ezeknek sok esetben ezeknek csak iratlan követelményei vannal. Ezeknek a követelményeknek való megfelelés a másik nagy szakami kérdés..

Szubjektív lelki kötődés

Minden eszköz kapcsán azért van a használatnak egy szubjektív töltete is. Mondhatnám PR-nak csak ez nem PUBLIC, hanem PERSONAL.. Vagyis egy eszköz is szerethető, hiszen lelke van. Én szívesebben dolgozom egy olyan eszközzel, amihez kötödöm.

Az oldal tartalma

Az itt látható eszközök a személyes szakmai gyűjteményem darabait képezik, amelyeket a szakmai képzések és projektmunkák során használok és közben a legoptimálisabb felhasználásukkal is kisérletezem.. A célom az, hogy ezek a kiválasztott eszközök "keljenek életre" a szakemberek kezei között. A termékek vagy termékcsaládok itt szerpeltett tulajdonságai, képességei és felhasználási gyakorlata, minden esetben saját méréseken alapszik. Továbbá az ezekkel kapcsolatos publikációim, mind saját tapasztalatok és elgondolások. Ezért én személyesen vállalok felősséget.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy vagy több gyártott vagy forgalmazott kezelőszere, kézi eszköze vagy gépe illetve azok tartozéka kiemelt figyelmet érdemel, a tanusítási szerződés keretei között megkezdhetjük a közös szakmai munkát.
Gyártoknak/forgalmazóknak kialkított, letölthető szerződéstervezet: 2020-08-23-termektanusitasi-szerzodes-pdf

Imregnált mikoroszálas feltörlés: REFLEX

padló  
Rendkivül praktikus, sok oldalú és magas hatékonyságú eszközrendszer. Alkalmas seprésre (gumiél) és imregnált feltörlésre (mikorszálas kendő). A kendők több féle kivitelben készülnek és ennek megfelleően alkalmas védőréteg felvitelre is. 
A kendők színkodltak.
A rendszerjez hozzá tartoznak a vízálló táskák, amelyekben megvalósulhat az impregnálás és ahová a használt kendőket eltehetjül. Ezeket öven lehet hordani, tehát nincs szükség kocsira.
Egy kendő alkalmas lehet 150 m2 feltörlésére, mindössze 2 - 300 ml víz felhazsnálásával és tiszzítószer alkalmazása nélkül. MIvel a padló nem marad víz, nincs szükség a "figyelem, csuszos padló" táblákra sem.
A rendszer elvi felépítése alkalmassá teszi a környezetbarát szolgáltatásokban való részvételre. 

Kétvödrös rendszer: VILEDA ULTRA SPEED PRO

  
A piac legkompaktabb kétvödrös rendszere. A gyártó felismerte, hogy a kék vödör kapacítása ennél nagyobb nem kell, hogy legyen, mert a 10 literes vödör, 8 literig feltöltve 100 m2-nyi terület feltörléséhez pontosan elegendő. Ennek a szabályrendszernek szerves része, hogy a szintén egyedi présben ténylegesen is nyirkosra tudjuk préselni a mop huzatot. Ennek akkor is nagy jelentősége van, ha a rendszert védőréteg felvitelére használjuk.
  A mophuzat nem esik le a mop tapról, sem munka közben, sem az öblítési-nyirkosítási folyamat alatt A prés hatalmas előnye, hogy nem tartalmaz könynen sérülő alkatrészeket, valójában a kar az egyetlen mozgó alkatrés, ami beakd a mop tap erre kialkitott nyilásába és így présel.. Az eszközerndszer könnyen szedhető szét és pakolásnál a nagyvödörbe belfér a kisvödör és a prés is. A guruló keretet nem célszerű szétszerelni. 

i-mop XL

  
A piac legmenőbb súroló automatája, ami méreteihez képest elképesztő teljesítményekre képes. A fokuszba azért került, mert egyrész a teljesítménye lenyügöző, másrész a környezetbarát szempontok is meghatározóak és az is, hogy a gyártól a ivóvíz programot is működtet és ez pedig társadalmi felelőségvállalás szempontjából igen fontos.
  
Mint ahogy az aktuális publikációból kiderül ez a gép igen komoly szerepet játszhatna abban, hogy a takarító szektor a kompetencia és bérviszonyokat rendezze. Ez nem járna sem díjnővekedéssel, sem profitcsökkenéssel, viszont a megrendelő szakmailag felkészültebb és motiváltabb embereket láthata a területén.