"EREDMÉNY ALAPÚ ÁRAZATLAN KÖLTSÉGVETÉS" TRÉNING, FAR tanusítvánnyal.  MyBridge KFT szervezéseben. Tréningvezető: Ritz Tibor (szakértő).

Takarítási szolgáltatási díjképzési/ajánlatadási alapok és FŐTÁBLA sablon

Az eszközrendszer alapja

A tanítás abból indul ki, hogy jó ajánlatot akkor lehet adni, ha a takarítandó terület pontosan fel van mérve. A felmérés lehet tételszemléletű, ami csak a helyiségek/alhelyiségek szintjére megy le és lehet sokkal pontosabb is - ezt nevezzük tárgyszemléletűnek -  amikor a felmérsben meghatározásra kerül minden egyes felület, ami valailyen sajátos tisztítási eljárást igényel, valamilyen gyakorisággal.
Az adatokat függetlenül attól, hogy milyen szemléletben készültek, a FŐTÁBLA nevű Excel fájlba rögzítjük és az adott ajánlat kapcsán minden kalulációs művelet ebbe a fájlba kerül elvégzésre, minden eredményt innen nyerünk ki, az előre meghatározott képletek segítségével. Ennek megfelleően mindig rendelkezésnkre áll egy bizos pont, az adott projektel kapcsolatban. Ez az ugynevezett, OPEN BOOK ajánlat alapja. 

A 8 órás tréning tartalma!

Hat alapvető témakör

Minden szempont, ami a szolgáltatási díj szempontjából meghatározó. A tréningre célszerű laptopot is hozni, hogy a műveletek gyakorolhatóak legyenek.

FŐTÁBLA

Egy EXCEL mintafájl, ami később is használható, bármilyen árajánlatadás kapcsán. Az alapvető Excel műveleteket megismertetem.

Dokumentáció

Egy WORLD mintafájl, amiből bármely árajánlat kapcsán testreszabható ajánlat készíthető. Az alapvető World műveleteket bemutatom.

Négy 90 perces blokk (10, 30, 20 perces szünetekkel)

09.00 - 10.30

Bevezető. A három érdekcsoport és a szakértő.

10.40 - 12.10

A szolgáltatás lényege. Definició: A. (FŐTÁBLA)

12.40 - 14.10

Belső szakmai sztenderdek. Definició: B, C, D.

14.30-16.00

Eredmények. Definicó: E, F, G, H (MINTA SZERZŐDÉS)

A tréning időpontja: 2021.01.27 - díja: 40.000 Ft 
Helyszín: Nagytarcsa (KIEHL) 

FŐTÁBLA rendszer

A számolás lépésről lépésre építkezik. A szolgáltatási díjat befolyásoló elemek mindegyikét figyelembe vesszük. A rendszer 2002-ota forgalomban van és ma már MATISZ irányelv is.
Egy ajánlat nem attól lesz jó, hogy megnyered vele a pályázatot, hanem attó, hogy azt úgy tudod majd a szolgáltatást kivitelezni, hogy a vevő elégedetsége újabb munkákat fog hozni, pályázatok nélkül.

Körülmények tisztázása

Területi felmérések (tételszemlélet/tárgyszemlélet). Szennyezetség terhelés. Időablak. Dedikált személyzet és felügyelet melletti szolgáltatás kérdései.

Időráfordítás 

Klasszikus eljárások és nemzetközi-, nemzeti és céges időnormák. Környezetbarát alternatívák. Hatékonyságfejlesztési lehetőségek, motivációs rendszer

Alklamazott eszközök/gépek

Alklamzástechnikai szempontból klasszikusnak tekintett kézi eszközök és gépek illetve tartozékok. Státus szimbolum és a környezetbarát koncepció

SLA vs. szakmai döntések

SLA és átalánydíjas szerződés vagy szolgáltatási jegyzék és karbantartó takarítás + nagytakarítás. Oprimális gyakoriságok kérdése. Szakmai javaslatok.

Alkalmazott kezelőszerek

Alkalmazástechnikai szempontból klasszikusnak tekintett tiszzító-, ápoló- és kezelőszerek. Státus szimbolum és a környezetbarát koncepció.

Az emberi erőforrás kérdés

Tudás-, készség-, tapasztalat és piaci kereslet-kinálat szerinti bérpolitikai kérdések. Tarifák és egyéb juttatások. 

A tréning célja a díjképzés logikájának megértése, a vevővel folyatatndó kommunikáció kulcskérdéseinek megismerése/kezelése (tisztázás). Mindezek alapján sablon használatával egy látványos és szakmailag kitűnő árajánlat és dokumentáció elkészítése, ami egyben egy szerződés műszaki tartalma is.

A tréning helyszine

A magas minőségű szolgáltatás garanciája 
A tréninget 2022 január közepére-végére tervezzük egy maximum 20 fős létszámmal. Az ürlappal azt probáljuk felmérni, hogy a meghirdetett tematika mennyire felel meg az igényeknek és milyen esetleges plusz elvárások fogalmazodnak meg.


A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!