Ablaktisztítási specializáció (tréning 16 óra)

Az ablaktisztítás sokak szerint egy önálló szakma

Ha ne is egy külön szakma, minden esetre a takarítás egyik komoly szakterülete. Jelen tréning egy olyan képzés ami minden esetben egy konkrét tisztítási igény köré szerveződik. Ennek megfelelően rendelkezésre állnak az összes eszközök és kezelőszerek, amik az adott feladat kapcsán alkalmazhatóak és a cél az, hogy a résztvevők nem csak gyakorlatot szerezzenek, hanem pontosan lássák és tapasztalják, hogy mi az elvárt minőség az adott területen.
A tréning során a kézi ablaktiszzítás mindn fortélyáról esik szó és tapasztalt trénerek be is mutatnak minden lehetőséget. Ezzel egyidőben mód van minden eszköz és berendezés kiprobálására, használatára és minden résztevőnek el kell jutni óda, hogy egy konkrét feladatot ténylegesen az átadásig, felelőséggel el is végez. A tréninget nem követi viszga, a tréning maga a vizsga. A nap folyamán mindenki majd a saját bőrén érzi, hogy jól vagy nehezen megy a dolog.
Rólunk
A tréning során van lehetőség elméleti kérdések megvitatására és része a képzésnek, hogy időnormák mentén az optimális vállalási árról is essen szó, sőt konkrét útmutatóval is tudok szolgálni arra vonatkozóan, hogy miként érdemes belevágni egy ablaktiszzító vállalkozásba. Mert az ablaktisztítás tipikusan olyan vállalkozás, amelyet viszonylag normális beruházással el lehet kezdeni és meg lehet élni belőle már a kezdeti időszakban. Természetesen folyamatosan tanulni kell és rutint kell szerezni. Illtve, hát beruházás területén is lehet fejlődni a tisztítavízes ablkatiszzítás területén.

Az ablatisztítás tudás és készség is egyben!

A tisztítási folyamat minden eleme kitárgyalásra kerül. Az Aranylépések rendszere az ablaktiszzításnál is igaz. Ugyanakkor az ablaktiszzító eszközökkel nem csak üveget lehet tisztítani, hanem bármilyen más sik felületet is.
A képzés szakmai partnere az UNGER és ennek megfelelően minden eszköz és berendezés illetve kezelőszer amint használunk elsősorban ez a márka. Ezen kivül alkalmazunk természetesen még más eszközöket is, mint létrákat, köteleket és más kiegészítőket, amiknek gondosan megvállogatjuk  a beszállítóit.

Kolegiális viszony

Nem száraz képzés, sokkal inkább egy csapatépítő tréning, aminek tétkje van.

Tapasztalat

Minden a programban részt vevő trénernek legalább 20 éves tapasztalata van.

Minőségi eszközök

Minden eszköz amit használunk, különleges minőségű professziónális eszköz és berendezés.

Kihívás

Minden tréning a mag nemében egy erőfeszítés. Mindig van olyan feladat is, ami nem hétköznapi
A tréning célja, hogy konkrét projekt kapcsán mutasson be minden lehetséges eszközt és annak helyes, szakszerű és ergonomikus használatát. 
A tréning része az ioncserélős viztiszzító berendezés és a 10 méteres speciális telszkop, ami a nagy magasságú munkát lehetővé teszi.
Nem ma kezdtem a pályát, tanulóink már 2008, 2010, 2012 és 2014-ben is ott voltak a nemzetközi szakmai verseneken és soha nem tértünk haza érem nélkül.
A tréning célja, hogy konkrét projekt kapcsán mutasson be minden lehetséges eszközt és annak helyes, szakszerű és ergonomikus használatát. 
A tréning kapcsán kiemelt szerepet játszik az ioncserélt vízzel történő ablaktisztítás, mely egyrészt bizonyos alpiniszta szükségletet iktat ki, másrészt egy új minőséget is hoz az ablaktiszzítás területen.
A tréning egyik különleges eszköze, ami a dolgozó hátára szerlve elosztja a teleszkop súlyát és ez által lényegesebben könnyebé teszi a munkát.
Ha látsz benne fantáziát jelentkezz!


A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!