Ha egy cél nem jár erőfeszítéssel, akkor azt nem érdemes kitűzni. Minden más esetben végig kell gondolni, és meg is kell tervezni, hogy miként fogjuk legyőzni a kihívást. Ez tipikus az a feladat, ami nem mindig megy egyedül.
Ha a takarító szektorban tevékenykedsz és bármilyen kihívással küszködsz, szivesen segítek. Az utobbi 3 évben több mint 100 szakembert mentoráltam és majdnem mindegyik elérte célját. Természetesen volt pár olyan ember is, aki semmit nem tett a siker érdekében, majd reklamált. Igen ilyen is van, ez az élet. Remélem, hogy te nem ilyen vagy és jól tudunk majd együtt dolgozni.

A belső motiváció a lényeg, minden más csak manipuláció. A magas szintű belső motiváció, hosszú távú célokkal és magas felelőségvállással jár. Ha ez megvan akkor én ehhez hozzá tudom adni 30 év takarítói szektor tapasztalatomat és eszközrendszeremet. Ezekkel együtt a siker garantált.

Letölthető szerződés!

2020-12-31-mentori-megallapodas-90-pdfHa úgy gondolod készen állsz, töltsd ki a mentori megállapodást és küld vissza. Ezzel elindul valami. 

Ha még nem vagy biztos magadban, konzultáljunk

Ha segítségre van szükséged 


A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!