A projekt lényege

Több eredő vezet oda, hogy a takarító szektor, csak úgy tudja megfogni a mai fiatalokat, ha perspektivát kínál nekik már rövid távon is. Ennek alapja az lehet, ha kihasználja a fiatalok gyors tanulási képességét és alkalmazza is azt a médiát ami nekik megfelelő, kézenfekvő és a hozzá tartozó technikai alapok semmiféle újdonságot nem jelentenek. 
Tehát a TÁDÉ projket egy hang adatbázis létrehozása annak érdekében, hogy az éppen aktuálisan szükséges szakmai tudás, gyorsan megszerezhető legyen és ez különösebb plusz időráfordítást ne jelentsen, vagyis legyen beiktatható, gond nélkül a napi rutinba. Ez az alapvető cél!

Mi lenne itt az első cél

Életre hívni egy közösséget, aki lát fantáziát a projketben és stabil célközösnégként diktálná a létrejövő tudáselemek programját. A legnagyobb kérdés egy ilyen program indulásakor, hogy mi legyen az az anyag, amire a legnagyobb szükség van és mi készüljön el a leghamarább. Nyilván fontos kérdés, hogy ennek a finanszorozása is miképpen alakulhat, de erre is sok féle lehetőség kinálkozik. Alapvetően abban kell gondolkodni, hogy az anyagok nem védhetőek meg attól, hogy a felhasználok szabadon ide oda küldözgessék, és valószinű, hogy nem is kell megvédeni öket. Tehát ez akkor valamilyen közösségi finaszirozásban tud megvalósulni, és  a program olyan gyorsan fejlődik majd, amennyi szellemi és anyagi forrást tudunk rá áldozni.
Rólunk

Nincsek korlátok!

Ami ezt a projektet megállíthatja, az semmi más, mint az érdektelenség. Ez  a tanulás egyik legolcsóbb formája és az anyagok egy jó része készen van, sokkal inkább az  a kérdés, hogy milyen ütembe kell öket hangá alakítani (gépi hang) és a közönség elé tárni, hogy úgy érezze mindenki, ez egy hasznos dolog az életében. Nézzük, mit lehet ebből kihozni.

Mond el, miképpen látod ezt. Ha egyszerűen csak lelekes vagy azt is, ha szkeptikus vagy, azt is!

Ha van párbeszéd, van minden!

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Lépjen be a klubba

Havi 5 000 Ft./hó klub tagsági díj mellett, minden keletkező hangfályt megkap és kolátlanul használhat, illetve bocsáthat a munkatársai rendelkezésére. Ha erre egy felhőt használunk, akkor a munkatársak jogosultságot kapnak egy testreszabott adatbázis használatára, amit egy regisztrált készülékkel tudnak csak kezelni. Ezzel megfelelő védelmet is lehet biztosítani a potyautasok ellen. Saját felméréseimre és saját magam podcast halgatási tapasztalatimra építve, egy ember átlagos tanulási képessége, ebben a rendszerben körülbelül heti 4 óra tananyag meghallgatása. Ha valamilyen vizsgára készül akkor ez felmehet a duplájára is. Most átlagokról beszélek.
Jelen klubtagsági rendszer egy kisérlet arra vonatkozóan, hogy egy ilyen rendszert miként lehet fentarthatóahá tenni finanszirozási szempontból. A számításaim szerint ha 100 cég csatlakozik a rendszerjez, akkor abból, egy megfelelő képességű munkatárs fizetési kijőn, aki egy munkanap alatt hozzávetőelegesen 2 órányi oktatási anyagot tud előállítani. Ez a munka home officeben végezhető. Ennek eredményeképpen legalább 40 órányi hanganyag készülhet el, 1 hónap alatt és durván  440 órányi. Ez azt jelenti, hogy már második évben beléphetünk a következő fejlesztési szakaszba, ahol már arra fogunk kisérletett tenni, hogy a munkatársaink adott heti hallgatnivaló anyagát, egy aplikáció, egy hétvégi teszt kitőltésének adatai alapján miként tudja majd automatikusan aktualizálni. Itt már a hangfájlokat nem kell efektiv küldözgetni, hanem a nfelhazsnáló felhőjében rendezget/aktualizál majd a szolftver. 
Az űrlap nem jeleníthető meg!
A hagfájl adatbázist itt érheti el.
13

Hangfájl