Felületspecialista 2024
5 nap, 200 oldalas jegyzettel és FAR tanusítvánnyal!

Speciális kommunikáció és marketing

A felülespecialista mint szakember, egyben egy személyes márka is.. A cél az, hogy bármilyen tisztítás-technológiai helyzet is álljon elő, az ügyfélkör fejében rögtön TE A FELÜLETSPECIALISTA jelnjél meg.

Vevői igények és priorítások

A vevővel való kommunikáció kulcskérdés a takarító szektorban is. Különösen egy sikeres demót követően. A felületspecialista három féle megközelítésben kell tudjon kifogást kezelni.

Értelmező szótár

A tréning szerves része az értelmező szakmai szótár mobil aplikációban alkalmazott fejezetek illetve tudáshalmazok értelmezése.. Ennek kapcsán a gyakorlás egyik sarokpontja a szolgáltató-megrendelő és a szolgáltató-szolgáltató belső szakmai kommunikáció újraértelmezése.

Minőségmérés és "DEMO" értékeítés

A felüetspecialista szintet kell lépjen a takarító szektoron belül. A szolgáltató cég számára létkérdés lesz, hogy a jövőben lesznek-e minden területen kompetens emberei.

NyŰgözd le a megrendelőt! 
a piacon elsimert tréning, több mint 12 éve!

Védőréteg felvitel

A FELÜLETSPECIALISTA sok féle szolgáltatást tud nyújtani. Ezek közül az egyik leglátványosabb a polimer védőréteg felvitele. A védőrétegeket jellemzően rugalmas burkolatokon alklamzunk. Ez az eljárás egyrészt a felújítás jellegű feladatokhóz tartozik, másrészt lehetőséget teremt a nagyfordulatszámú gépek alkalmazására és a napi takarítás gyorsítására (amennyiben erre a padlófelület alkalmas). A polimer védőrétgek alklamazáásn kivül, sok féle más védőréteg alklamazására is van lehetőség, ezek felvitele hasonló és minden esetben szakszerű alaptiszzítás szükséges.

Helszín: DuNakeszi, Fő út 73.
INDUL Keddenként (09.00 - 16.00 óra Között) Augusztus 27 és heti EGY alkalom (augusztus 27 - szepetember 3, 10, 17, 24)

5 alkalmas, 40 órás FELÜLETSPECIALISTA továbbképző gyakorlatorientált tréning. Szervező: MYBRIDGE KFT (E-000131/2014; B/2020/001183; E/2021/000077) Szakmai partnerek: MULTITIM KFT, RITZ BT. 
Tréningvezető: Ritz Tibor (30 éve a pályán)

Már több mint 10 éve a piacon

A FELÜLETSPCIALISTA képzés 2009-ben, azért jött létre, hogy támogatást nyújtson a takarító cégeknek, abban, hogy aktív, bemutató alapú szolgáltatás értékesítést tudjak megvalósítani és ne legyenek kitéve a pályázatok során megvalósuló domináns árversenynek. A tapasztalatok azt mutatják, ahol létrejön a szakmai alapokra helyezett párbeszéd, ott egésszen más szolgáltatási szerződések születnek. Mindezekhez hozzá tartozik a megfelelő kommunikáció és minden más, ami az ügyfélkör kiépítééshez szükséges.

Minőségközpontú gondolkodás

A FELÜLETSPECIALISTA alklamazásának lényege, hogy a szolgáltató cég egy vagy több bemutató alkalmával tudja tudatosítani a potenciális megrendelőben, a vizsgálta terület aktuális tisztasági állapotát és ha megrendelő nyitott, akkor fel is tudja vázolni a lehetséges szolgáltatási alternatívákat és megoldásokat. Rendkivül fontos szempont, hogy a felületspecialista nem csak egy ügynök, hanem egy a gyakorlat szempontjából is felkészült szakember és az adott projektet maga meg tudja valósítani, vagy le tudja azt vezényelni.

Szakmai különlegességek!

mit nyújt ez a tréning neked?
FAR tansítványT!

Új látásmodot

Új tapasztalatokat

Új értékesítési stratégiát

A tréning díja: 150.000 + 27% ÁFA Ft/fő)

A MATISZ, IPOSZ és ÖTK tagokat 
10% kedvezmény illeti meg!

5 nap - 5 hét

Első nap

Második nap

Harmadik nap

A tréning egy nagy interaktív blokkal kezdődik, ami interaktivitástól függően 5 vagy 6 óra is lehet. Ez magába foglalja az első három egységet. A cél az, hogy egyrészt felelevenítjük a szakmunkás és vagy a szolgáltatásvezetői tudást, másrést, hogy szűlessenek felismerések, arra vonatkozóan, hogy milyen lehetőségeket hozhat ez a tréning és a felületspecialista szerep. A nap zárása egy koncepció ismertetése, ami alapvetően a szolgáltatások megítéléséről szól, és arra építi fel a szolgáltatás-eredmény kritikát, és az azt objektíven alátámasztó eszközrendszert továbbá magát a szolgáltatás direkt értékesítését.
Továbbra is egy nagyobb blokkal kezdünk (3 – 4 óra), itt viszont csak az értékesítési szakmai tudást kezeljük, ami egy általános kifogáskezeléssel végződik. Ebben az anyagrészben, ami szintén interaktív, jó néhány kommunikációs kérdést és a fő szempont a vevők igényei és prioritása. Ezt követi egy 2 órás Technológiai Fegyelem blokk, ami az TF teljes keresztmetszetét és a legnagyobb mélységeit is érinti. A nap a mechanikus hatás eszközrendszerével zárul, ami egyrészt, mint demóra rendszeresítendő eszközválaszték, másrészt, mint átfogó szakmai kérdés fontos.
A „Tanulási folyamat” elemzése és ennek a gyakorlati alkalmazhatósága az önképzésben és a vevői edukációban. A vevői igények és prioritások blokk tartalma a takarítási illemtan is házirend kérdéseit feszegeti, abból a megközelítésből, hogy ez miként lehet apropó a direkt értékesítési stratégiában. Itt is az egység kifogáskezeléssel zárul, de itt már a másodlagos kockázatok oldaláról közelítjük meg. A szakma-specifikus megközelítések egységben a területek felmérése tételszemléletben lesz a fő téma és eljutunk egészen a FŐTÁBLA elemzéséig. A nap vége pedig a vegyi és a biokémiai és hőhatás eszközrendszerének áttekintése.

Negyedik nap

Ötödik nap

Összefoglalva

Az első egység a már korábban megismert Realitásvektorok és a Gyakorlati készség eleminek mátrixába kialakuló nagyon lényegi kérdésekre fokuszál, és előre vetíti a publikációs feladatok megvalósítási lehetőségeit. A második egység az ÁTADÁS kérdéskörét feszegeti és építi fel azt a logikai rendszert, ami aztán a kifogáskezelés hármadik fázisát jelenti, ami a szolgáltatói garanciák vonatkozásában fontosak. A nap vége egy nagy összevont szakmai előadás, ami nagyrészt interaktív és a területek sajátosságai szerint mutat be konkrét és nagyon hatásos demonstrációs lehetőségeket.
Egy kollektív nagy projeknap, amikor egy vagy több éles felületspecialista feladatot valósítunk meg közösen. Ezt még a tréning elején nem látjuk pontosan, de ahogy elindulnk, mindjárt megjelenik majd, egy-két terület, ahol lehet majd alkotni. Valójában ez egy kvázi vizsga, megfelelő visszacsatolásokkal és legfontosabb célja, hogy a résztvevők érezzék a saját börükön a feladatspecialista kihívást. A nap végén dokumnetáljuk és kiértékeljük az eredményeket, átadjuk a területet a megrendelőnek és levonjuk a tanulságokat.
A FELÜLETSPECIALISTA tréning, továbbra is egy a szakmunkás végzettségre épülő piaci továbbképző és ilyent értemben a sikeres hallgatók tanúsítványt kapnak. A 2023-as képzés nem csak azért izgalmas, mert már átléptük az egy évtizedet, amióta ez a tréning forgalomba van és már több mint 100 résztvevője volt, hanem, azért is, mert az idei tematika olyan mértékben alakult át, hogy egy sor eddig csak elméleti elem kapcsán lehetőség nyílt a gyakorlatban való kiprobálásra is.

NyŰgözd le a megrendelőt!
TÖBB MINT 12 éve a PIACON!

Impregnálás

A FELÜLETSPECIALISTA sok féle szolgáltatást tud nyújtani. Ezek közül az egyik leghasznosabb a rendkivül elterjedt kőporcelán (Gress) járólapok impregnálása. Mivel eljárás során nem csak a lapokat, hanem a fugát is impregnáljuk, a napi takarítás lényegesebben könnyebb, gyorsabb és hosszabb távon marad tiszta. Az impregnálás egy felújítás jellegű eljárás és ma már elérhetőek a piacon olyan anyagok, amikkel látványos eredményeket érhetünk el, egésszen reménytelen felületeken. A tréning része ezen tapasztalatok szerint válogatott anyagok bemutatása.

Szerezz magadnak behozhattlan versenyelönyt!
Piaci elismertség, több mint 12 éve a piacon!

A tréning során bemutatásra kerül és kiprobálható

t shirt mockup of a serious man posing against a plain background 28432

Kommunikációs programok/eszközök

A mindennapi munkában fontos, hogy ha közölni akarunk valamit, akkor ne kelljen várni egy számítástechnikusra, ha azt mi magunk tudjuk megvalósítani, a lehető legmagssabb szinten. A honlap.hu rendszerével, nincsenek korlátok. Majdnem nincsenek! A kommunikációs gyakorlatokban bemutatjuk és megvizsgáljuk a hang szöveggé alakításának, vagy a szöveg hangá alakításának lehetőségeit is. Végig megyünk az Office program elemein is. A fő célunk, hogy totális kommunikációt megvalósítsuk.
i know_700x700px

Takarítási eredmény mérő eszközök

Bemutatásra kerül az ATP-, a fényesség-, a csuszási együtható-, a pH mérő, az UV lámpa és annak sajátos felhasználási területei illetve mintavételre alkalmas eszközök és gépek, továbbá a mintavételi technikák. Minden olyan eljárást megismerünk ami a láthattlant láthatóvá teszi. Ennek a rendszernek ez a fő ereje.
impraegnierbox_ink nano_0645_rgb

Speciális kezelőszerek

A tréning során 30 év tapasztalata elevenedik meg abban, hogy miként kell összeállítani egy felületspecialista ládát, mik az elsődleges kezelőszerek, amelyeket szinte minden alkalommal ki kell vinni egy bemutatóra. Ezek segítségével az ott felmerülő problémát vagy azonnal meg lehet oldani, vagy segítséget adnak arra vonatkozóan, hogy milyen speciális irányba kell indulni. Továbbá melyek azok a jól bevált anyagok amelyekkl különféle sztenderdnek tekintett szolgáltatási termékekeket tudunk megvalósítani.

Még vannak szabad helyek!

Ezt egyszerűen nem hagyhatod ki!
A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!