Aranybánya

25 éve foglalkozom a tisztítás-technológiával és itt időnként megosztom a tapasztalataimat. Már tavaly kezdödött a projekt és idén is folytatodik több takarítási terület kisérleti menedzsmentje, annak érdekében, hogy elöbb-utobb megvalósítsuk a legendás takarítási szolgáltatást. A célok a teljes transzparencia megvalósítása és felkészülés a digitalizációra.

Videótár

Best Value

2017.07.25.

SzakmaSztár

2016.04.21.

Boeing fejlesztés

2016.04.08.

Szavazás

Milyen gyakran nyitja meg ezt az oldalt?

Szavazok

Előzetes tudásmérés

Intézménytakarító szint (Béta verzió)

A képzési program hat tananyagegységből áll és mindegyiknek vagy egy külön tesztje. A 6 tananyagegység egy modult alkot. Jelen esetben ez a Tisztítás-technológiai ismeretek I. modul, ami nem csak az Intézménytakarító, hanem a Önjáró (vezetőüléses) gépkezelő és a Tisztítás-technológiai szakmunkás modulja is.

1. Szakmai integráció tananyagegység (elérhető 50 pont)

2. Társadalmi integráció tananyagegység (elérhető 50 pont)

3. Alkalmazott tudományok tananyagegység (elérhető 50 pont)

4. Munkakörnyezet tananyagegység (elérhető 50 pont)

5. Előkészületek és nagyságrendek tananyagegység (elérhető 50 pont)

6. Technológia, technika és eredmények tananyagegység (elérhető 100 pont) 

Ha valaki egy adott teszten eléri a 80%-ot (40 vagy 80 pontot), akkor az adott szint tananyagegységéből felmentést kaphat.

Jelen tesztrendszer tájékoztató jellegű, a döntést mindig az adott képzési intézmény hozza meg. Az is lehet, hogy különböző iskolák más és más programokat használnak ezért mások lesznek a tananyag egységek is, azonban az tudásban nem nagyon lehet eltérés. Jelen rendszer a Tisztítás-technológiai Tudományok Intézete KFT programjára épül.

Önjáró (vezetőüléses) gépkezelő szint - hamarosan jön!