.
Ennek jelentősége lényegesebben nagyobb, mint ahogy az elsőre látszik. A KI KICSODA átvilágítja szakmailag a szektort és megkezdődik a személyi minősítési verseny. Innentől kezdve aki komolyan gondolja, hogy szakember, akkor itt feltétlenül meg kell, hogy jelenjen. A rendszer nagyon sokat segíthet a munkavállalásnál, de akkor is amikor a takarító cég meg akarja győzni a megrendelőt arról, hogy nem szedett vedett emberekkel dolgozik, hanem szakemberek és jegyzik öket a rendszerben.
Egy bizalmi szakmában fontos szempont, hogy a munkavállaló és a vállalkozó is leinformálható legyen. Ugyanakkor ez egy közösség építési stratégia is. Természetesen csak azok lesznek itt, akik nem ideiglenes foglalkozásként tekintenk a takarításra, hanem karrierként.

Takarító szakemberek jegyzéke

A listára önkéntes jelentkezéssel lehet felkerülni, a rendszer bizonyos szakmai aktivításokat követ, mig más szakmai eredményeket/kreditadó eseményeket a takarítók adnak meg hitelt érdemlően.

Név

Adja meg nevét, ahogyan szeretné, hogy a szakma ismerje. A név egyértelműen kell, hogy azonosítsa, tehát ez a hivatalos neve kell, hogy legyen esetleg egy egyértelműsítő kiegészítéssel.

Link

Adjon meg egy URL címet, ahová további információszerzés céljából az érdeklödöt elnvigáljuk

Rövid leírás

Foglalja össze 80 szóban, mi az ami ami legfontosabb, amit tudni kell önkről és a szakmai pályájáról. Ezt később szükség szerint később modosíthatja is, a frissítési határidők figyelmbe vételével.

Aktuális cég

Adja meg melyik cég nevében jár el, vagy melyik cég alkalmazottja. Figyelje oda, hogy ez az adat mindig legyen aktuális.

KI, KICSDA A SZEKTORBAN

Tegyen meg mindent, hogy jegyzeve legyen! 
Jelen megrendelő, még nem szerződés. A megrendelő ktöltését követően szerzőstervezet kap és a szolgáltatás akkor indul, ha azt mindkét fél aláírta. 


A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!