Szakmai nap és verseny     

III. Kreditadó Esemény

 • Ez a harmadik ilyen tipusú rendezvényűnk. A legnagyobb kihívás elsősorban az, hogy mi az a tudásmennyiség, amit egy ilyen rendezvény képes adni és miért éri meg takarítóként ide eljönni, illetve ha valaki cégvezető miért éri meg neki elküldeni ide az embereit.
 • Ezért aztán a programot úgy állítottuk össze, hogy az elöször is tisztázzon bizonyos tudáselemeket és csak azután mérjünk.
 • Tehát a terv az, hogy egy nagy és komoly elméleti tudásanyagot adunk át és vagy frissítünk.
 • Az rendezvény gerince ezuttal a képzési mester anyag, a beton csiszolása és polírozása, nem utolsó sorban pedig egy kis robotika. 
 • A rendezvényen felszollalnak a szakmai szervezetek elnökei és saját keretikbe helyezik a rendezvényt.
 • A cél, hogy a takarító társadalmi megítélését javítsuk, ezért a változtatást magunkon kell kezdeni.
 • A verseny egyben üzenet a piacnak is, lám vannak itt olyan szakemberek, akik képesek a minőségi és hatékony munkát tudnak végezni. Tehát a szakmunkás szakmailag jó és nem feltételnül drága.

A versenyek

A rendezvény gerince 4 nyilvános teszt és 2 gyakorlati versenyt szervezünk. Ez annak aki megfelelő tudással és ügyességgel rendelkezi és kijön a lépés is, akkár 8 kreditet szerezhet.

A nyilvános teszten elvárás, hogy minden résztvevő vegyen részt.
 • A nyilvános teszteknél női és férfi nyertest is hírdetünk
 • A fődíj egy egyedi bögre és egy oklevél illetve 1 Kredit.
 • Az első 10 helyzett 0,5 kreditet kap és egy oklevelet.
 • A vizsgákat a KAHOOT rendszer felügyeli.

A gyakorlati versenyekre külön kell nevezni. Ez egy jelzés arra, hogy a gyakorlatot értékesebnek gondoljuk.
 • A gyakorlati versenyeknél is női és férfi nyertest is hírdetünk
 • A fődíj egy egyedi bögre egyedi bögre és egy oklevél illetve 2 Kredit.
 • A nevezési díj 1.000 Ft./verseny és a gyöztes mindent visz
 • Az első 10 helyezett 1 kreditet kap és egy oklevelet.
 • A versenyt szakmai bírók felügyelik.
08.30-tól REGISZTRÁCIÓ
(süti, üdítő, kávé, tea)

Előadók és Témák az első Fejezetben (09.00 - 12.00)

Beton felújítás és polírozás 
A Husqvarna Superfloor technológia a betonpadlók száraz és  szállópormentes mechanikus gyémántcsiszolását és polírozását foglalja magába, előnye az esztétikus megjelenésen túl a könnyű karbantarthatóság és hosszú élettartam. Az eljárás során a beton felső, leggyengébb, cementtejes részét távolítjuk el. Ez után válik láthatóvá a betonban található töltőanyag (jellemzően folyami kavics, de lehet andezit, bazalt, mészkő vagy akár alakálálló üveg), mely a Superfloor™ csodálatos szépségét biztosítja. Ezzel együtt a beton belső, rendkívül kemény struktúrája kerül a felszínre, ami egyenletesen sima, gazdaságosan és olcsón fenntartható nagyon sokáig.

A teljes folyamat száraz technológián alapszik, nem keletkezik sem iszap sem szálló por, a kivitelezés akár üzem közben is végezhető. Minden környezetben tökéletesen megállják a helyüket, legyen szó raktárhelyiségről, ipari vagy kereskedelmi létesítményről, de akár egy otthonnak is letisztult, minimalista kisugárzást kölcsönöz.

EZShine Gyémántpad technológia + EZshine Természetes kő és beton rapid felújító rendszerek (Vizes technológia): Az EzShine gyémántpad technológia rendszere segít megtalálni a megfelelő megoldást a különböző típusú padló karbantartásához, tisztításához, polírozásához és fényezéséhez. Minden EZshine termék képes vegyszermentesen csupán víz használatával magas fényű és kiváló végeredményeket elérni.
AZ EZshine Vizes csiszolás rapid felújító rendszereink használatakor a végeredmény mindenkor a kiinduló felület állapotának és minőségének tükrében határozható meg. 

Az én nevem

REFORM ROBOTICS

 • A Lionsbot Ipari Robot Takarítógépek kizárólagos forgalmazása Magyarországon!
 • Robot takarítógépeink olyan modern, a jövőhöz idomuló technológiát képviselnek, amely segítségével könnyedén, környezettudatosan, és rendkívül hatékonyan folyhat az ipari takarítás.
 • Ezek az önjáró takarító berendezések segítik hozzá a takarító személyzetet és vállalkozásokat, illetve a létesítmény üzemeltetőket és tulajdonosokat ahhoz, hogy a takarítás minőségében és időhatékonyságában szintet ugorjanak és megtegyék az első lépéseket egy fenntartható Jövő felé.
 • A portfólióban elérhető robotok a felhasználási környezetet figyelembe véve, több méretben elérhetőek.
KÁVÉSZÜNET (süti, üdítő, kávé, tea)

KAHOOT NYILT TESZT

Minden versenyző felinstalálja a KAHOOT aplikációt a telefonjára és azon vizsgázik. A kérdéseket a központi kivetítőn lehet majd megtekinteni. A megadott reakcióidőn belül. Minden versenyző a hivatalos nevén vizsgázik.

GYAKORLATI VERSENY

A versenyző helyesen hajtja végre a feladatot és ezt igyekszik minél gyorsabban megtenni. A sebesség nem mehet a szakmaiság rovására. Minden azonosított hiba 0,5 - 1 másodperc közötti bünteéssel jár.

Első versenyBLOKK (11.30 - 13.00)

KREDITVADÁSZAT (1 + 1 Kredit)

2 db. 30 kérdéses KAHOOT nyilt teszt. Három fajta kérdéssel fogunk dolgozni. Megfelelő szó beírása (30 másodperces reakcióidő), feleltválasztásos minden esetben 4 kérdésből 1 vagy 2 jó válasz (20 másodperces) és igaz/hamis állítások (10 másodperces)

Gyakorlati verseny (2 Kredit)

Nyirkos feltörlés verseny a 18 m2 pályán. Három különböző márkájú kétvödrös rendszerből lehet választani. Az előkészítés nem számít bele az időbe. A feladatokat szakmailag helyesen kell végrehajtani, ezt 2 biró figyeli és bűntető másodpecekkel szankciónálja.

EBÉDSZÜNET (Szenvics, üdítő, kávé, tea)

MÁSODIK VersenyBLOKK (14.00 - 15.30)

KREDITVADÁSZAT (1 + 1 Kredit)

2 db. 30 kérdéses KAHOOT nyilt teszt. Három fajta kérdéssel fogunk dolgozni. Megfelelő szó beírása (30 másodperces reakcióidő), feleltválasztásos minden esetben 4 kérdésből 1 vagy 2 jó válasz (20 másodperces) és igaz/hamis állítások (10 másodperces)

Gyakorlati verseny

Impregnált mikroszálasz feltörlés a 18 m2 pályán. Verenyeszköz Reflex. Az előkészítés nem számít bele az időbe. A feladatokat szakmailag helyesen kell végrehajtani, ezt 2 biró figyeli és bűntető másodpecekkel szankciónálja.

EREDMÉNYHÍRDETÉS és gyerekpezsgő

Két fontos célt tűztünk ki!

Az első cél, hogy a szakma minden képviselője felismerje, hogy a társadalmi megítélés javításáért elsősorban neki kell tennie valami. Ez a valami nem is olyan egyszerű, mert amire itt szükség van az egyszere minőség és egyszere hatékonyság nővekedés. Nyilván ez nem megy egyszerre, de lépésről lépésre eljuthatunk oda, hogy kevesebbet hibázunk, helyesen dolgozunk és még a teljesítményünk is javul.
Ugyanakkor nagyon fontos, hogy az új generációt be kell tanítani és ez nem csak szakmai kérdés, hanem kultúrális is. A szakma presztizse a személyeken múlik, lépjünk tehát egy nagyot és mutassuk meg mire vagyunk képesek!
*
Ahogy a mondás mondja: "Ha változást akarsz, akkor azt magadon kell kezdened és a világ is megváltozik"
*
Rengeteg itt a tudás, csak össze kell szedni és hazavinni. Ha meg már otthon van, akkor bizony használni kell, mert elillan, mint a kámfor.

Helyszín: EPO TREND KFT 

Jelentkezem a szakmai napra
A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!