2 napos DÍJKÉPZÉSi és Ajánlatadási TRÉNING (FAR TANUSÍTVÁNNYAL) - 30.000 Ft.

A területtel kapcsolatos adatok

Irányelvek, kommunikáció és szakmapolitika a takarítandó terület felmérésekkel kapcsolatban tétel- vagy tárgyi norma szemléletben. Stratégiai és takatikai szint.

ALTÁBLA

Tárgyi normák és körülmények meghatározása a tételnormák számításánál. Válasz arra kérdésre, amit mindenki feltesz és közben zavarban is van.

Gyakorló feladat

Konkrét feladat és konkrét kalkuláció, annk érdekében, hogy minden hallgató képes legyen egy árajánlat teljesíthető megalapozására. 

Az eljárások rendszere

Klasszikusnak tekintett eljárások rendszere beleértve ebbe a kezelőszereket, a gépeket és eszközöket is. Teljesítményalapú adatok és adatbázis szemlélet.

FŐTÁBLA

Komplett költségvetés tervezési irányelv rendszer. A megfelelő versenyrendszer alapjai és az igazságos értékelési szempontok megvitatása.

Minőségmérés

Az szolgáltató és a megbízott közötti együttműködés szabványos alapjainak (MSZ EN 13549: 2004) tisztázása. Alternatív lehetőségek és rendszerek.

MEGRENDELŐ


A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

HOZÁADOTT ÉRTÉK!

Jegyzet

150 oldalas jegyzet, ami alapvetően úgy készült, hogy használhatólegyen a megrendelő és szolgáltató közötti párbeszédben. Az anyag egyébként egyetemi jegyzet a létesítménygazda képzésben.

ALTÁBLA minta

Praktikusan alkalmazható módszertan arra az esetre, ha exaktúl akarunk tételnormákat számolni és előkészíteni a munkalapokat, annak érdekében, hogy ne legyen hiba a végrehajtásban.

FŐTÁBLA minta

Kész, használható és testreszabható rendszer, annak érdekében, hogy bármely szolgáltatás kapcsán szabványos költségvetést lehessen létrehozni. A rendszer képes kezelni az értékelési szempontokat is.