Amit én kínálok önnek

A szakmai tervezés és fejlesztés bevezetése

A FŐTÁBLA egy olyan terevzési és nyilvántartási eszköz, amely segítségével minden szerződése transzparens lesz. 

Az irányelv alapú menedzsment bevezetése

Van körülbelül 50 irányelv, amiből néhány vagy annál több is hasznos lenne az Ön szervezetében. Fokozatosan bevezethetjük öket.

Felkészítés a tanusításokra 6 követelményrendszer szerint

A legalapvetőebb takarító szektor számára irányadó szabványok szerinti tanusítás lényeges javítja a szervezet piaci megegítéslést. 

A közös munka lényege

Rengeteg tudás áll ma a rendelkezésünkre! Ezek között van olyan, ami teljesen egyértelmű hogy be kell vezetni a cégbe, viszont vannak olyanok is, ahol nem vagyunk ennire biztosak. Ezért egy folyamatos tanácsadás lényegesebben kedvezőbb együttműködés, mint egy projektmegbízás.
természetesen ehhez nagyon átgondoltan kell tervezni és nagyon következetesen végrehjatani a terveket. Sok mindent megvalósíthatunk és ezek nagy része lényegesebben nagyobb értéket képvisel mint amennyibe kerül. 
Hat követelméyrendszerben vagyok otthon: 1) ISO 9001: 2015 MIR. 2) ISO 14001: 2015 KIR. 3) ISO MEBIR. 4) ISO IBIR. 5 MSZ EN 13549: 2004 Minőségmérés. 6. KT64 Környezetbarát takarítási szolgáltatok. A hatból 5 tanusítható.

Gyorsaság

24 órán belüll, bármilyen kihívásra felelni tudok. Az ülapokon keresztül, minden információ, a lehető legrövidebb úton jut el hozzám.

Precizítás

Mindig szem előtt tartom a pontosságot mert ez a szolgáltatás lényege. Ha időráfordításról van szó nem csak a pontosság, hanem reális érték is fontos.

Tapasztalat

Takarítási szakterületen közel 30 év tapasztalattal rendelkezem. Végigjártam a szakma ranglétrájénak minden fokát és szinte minden területét.

Életgarancia

Minden termék, amit fejlesztek, azok nyitott anyagok, amiket a megrendelőink a változó igények fügvényében maguk is tovább tudnak fejleszteni.
Stratégiai díjtáblázat

Készenléti szakértő (10.000 Ft/óra)

24 órán belül érdemben reagálok bármilyen kihívásra. Az űrlap beérkezésétől számított 10 órán belül alapvető információkat adok.

Operatív tanácsadó (50.000 Ft/hó)

Havi 1 megbeszélés maximum 60 percben. Alapvetően irányítói szakértői feladatok ellátása. Sztenderd, általános szakmai anyagok, források megjelőlése.

Stratégiai tanácsadó (150.000 Ft/hó)

2 hetente stratégiai megbeszélés 60 - 80 percben. Tájékoztatások egy - egy adott témában. Testreszabott szakmai anyagok, ajánlatok, tanulmányok elkészítése. Munkatársak fejlesztő irányítása.

Stratégiai szakértő (250.000 Ft/hó)

Heti stratégiai megbeszélés 60 - 120 percben. Rendkivüli helyzetek kezelése. Testreszabott szakmai anyagok elkészítése, kreatív megoldások is. Munkatársak célzott fejlesztő támogatása. Tanusítások előkészítése és a tanusításon való jelenlét.

Írjon nekem


A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!
Megrendelés elött, mindenképpen egyeztessünk személyesen vagy telefonon. Csak akkor vállalom el a feladatot, ha egyrészt van szabad kapacításom, másrészt pedig látok arra garanciákat, hogy egy magas szinvonalú és referenciaértékű szakmai együttműködés tud megvalósulni.