Minden tudás és készség

A CLEAN-BOOK tréning célja, hogy olyan tudást és készséget adjon a létesítménygazdának, amivel jól megfogalmazható az optimális takarítási szolgáltatási szint (CSLA) és ezzel egy időben annak az árbecslése is. Ezeket a követelményeket a szolgáltató piac haladó része jól érti és ennek megfelelően elegendő adattal is fog rendelkezni ahhoz, hogy egy igazságos versenyben, képes legyen arra, hogy egy fentartható szolgáltatási díjat szabjon. Mindez egyben tudatos szelekció is, és megfelelő tervezési, szervezési és fejlesztési folyamat eredményeképpen pedig előállhat a jobb világ, a nyer-nyer helyzet!
Ritz Tibor
Tisztítás-technológiai szakértő

CLEAN BOOK On-line Megrendelői tréning

A CLEAN BOOK on-line tréning első napja a "CB. Klasszikus szolgáltatok" alapvetően végig megy a takarítási szolgáltatás szakma specifikus alapjain és a cél az, hogy a megrendelő meértse, hogy működik egy takarítási vállalkozás és ami rendkívül fontos, hogy azt is, hogy mikor tud jól működni egy ilyen szolgáltatás. Kitérünk minden olyan szempontra ami garanciát jelenthet a megrendelőnek, még ha elsőre ezt nem is látja.
Ez a tréning úgy is felfogható mint egy előszabvány, aminek célja, hogy előkészítse azokat a pontos megfogalmazásokat és egyben az adott technológia számonkérhetőségét.
A CLEAN BOOK tréning második napja a "CB. Főtábla" bemutatja azt dokumentációs rendszert, amiben kezelhető a szolgáltatás minden számszerűsíthető eleme. A tréning kitér a felmérésre, az SLA meghatározására és szükséges emberi és eszköz (kezelőszer, kézi eszköz, gép és egyéb fogyóanyag) erőforrások megfelelő dokumentálására. A rendszer 2002-ben került kifejlesztésre és azota folyamatos fejlesztés alatt áll. Tulajdonképpen legnagyobb jelentősége abban rejlik, hogy bevezet egy olyan gondolkodást, ami aztán alapja lehet a digitális rendszerek bevezetése. Ez egyben a MATISZ IR02-es irányelve is, és a tréningen ezt kifejezetten abból a szempontból vizsgáljuk, hogy miként hozható létre testreszabottan és mik azok az összefüggések, amik alapján kinyerhetőek olyan számok, amik a közbeszerzés szerint is értékelési szempontok lehetnek. A második napon lehetőség van a saját terület dokuemntálása a minta FŐTÁBLA rendszerben.

Hamarosan jön a harmadik a "CB. Digital" kiegészítő nap is, amint a digitalizálási fejlesztések és a tesztek befejeződnek. Ezen a napon bemutatjuk a szoftvereket és applikációkat, amelyek további automatizálásokat tesznek lehetővé.

A tréning tematikája (a fehér  háttér "CB. Főtábla" napot jelenti)

Vezetői összefoglaló (1)

Miért született ez a képzés és mi a lényege.

Érdekelt felek (2)

Kik a rendszer résztvevői és kinek mi az érdeke

Szolgáltatás-specifikus fogalmak (3)

A takarítás szakszavai és a résztvevők sajátos gondolkodása.

A takarítási SLA (4)

Hogyan fogható meg a takarítás minőségi szintje? Hogyan kell megfogalmazni az elvárásokat?

FŐTÁBLA (5)

Adminisztrációs és dokumnetációs rendszer, ami tartalmazza, a szerződés összes számszerűsíthető adatát.

A szolgáltatás definiciója (6)

12 + 1 fogalom, ami meghatározza a takarítási szolgáltatást.

A takarítási szolgáltatás rendszere (7)

Hogyan épül fel és milyen keretek határozzák meg a takarítási szolgáltatást.

Elsődleges kockázati kategóriák (9)

Mi az a hat elsődleges ok, amiért szükség van a takarítási szolgáltatásokra?

A szakma-specifikus szerződés (10)

Mit és miért kell szabályozni egy takarítási szolgáltatási szerződésben?

Klasszikus eljárások és technológiák (11)

Hogyan kell meghatározni és megnevezni a szükségleteket?

Felmérési gyakorlat (12)

A takarítandó terület konkrét felmérése és a dokumentációs szerkezet kialkítása.

SLA meghatározási gyakorlat (13)

Hogyan határozzuk meg a valós szükségletünket?
A tréning díja 40.000 Ft. + ÁFA és tartalmaz egy 100 oldalas jegyzete és egy Excel mintafájlt. Képző: MyBridge KFT, Tréningvezető: Ritz Tibor
Jelentkezési lap

Kapcsolat


A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!