Minőségmérés szabvány szerint

Agenda 2020 MSZ EN 13549: 2004

1. Alklamzási terület, 2. Rendelkező hivatkozások, 3. Fogalommeghatározások

Alapvetően minőségvezérelt takarítási szolgáltatások ellenőrzésére.

4.1 Feltételek

Szolgáltatás tipusok, minőségi szintek és korlátozások.

4.2.1 Az elelnőrzés tárgyai

Tétel vagy tárgyszemléletű felmérés. FŐTÁBLA

4.2.2 Kritériumok

Elsődleges kockázatok és tiszasági szintek

4.2.3 Az ellenőrzés eljárásai

Ellenőrzési módszerek és eszközök. Modszertani útmutatók.

4.2.4 Az ellenőrzés időpontja

A szolgáltatás tipusáhóz igazodó munkatervek, lehetséges évi elelnőrzési gyakoriságok.

4.2.5 Következtetések és jelentések

Munkalapok és Belső tanusítványok rendszere.

4.3.1 Mintavétel módja

Az ellenőrzési és mérési protokoll, külső és belső ellenőrzések.

4.3.2 Minta nagysága

Zöldségleves
Bolognai spagetti
Nektarin

4.3.3 Valószínűség

Minimális ellenőrzési gyakoriság.

4.4 Átlagos kimenő minőség

Belső tanusítványok értékelése. Teljesítíési igazolások.

4.5 Ajánlások

Minőségszintek. Érthetőség. Működési költségek. Objektív mérési modszerek. Mintavételes ellenőrzés. Alkalmazási terület. A takarításhoz kapcsolófó szolgáltatások. Időszakos munka. Helyesbítő tevékenységek. Példák tárgyakra. Rétegzett mintavétel. Legkissebb mintanagyság. Működési mód. Különleges működési körülmények.
Magas minőségű szolgáltatásaink várják önt 









A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!
Ügyfeleink véleménye

Kiss Katalin

Ügyfél

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.