Minőségmérés szabvány szerint
Agenda 2020 MSZ EN 13549: 2004
1. Alklamzási terület, 2. Rendelkező hivatkozások, 3. Fogalommeghatározások
Alapvetően minőségvezérelt takarítási szolgáltatások ellenőrzésére.4.1 Feltételek
Szolgáltatás tipusok, minőségi szintek és korlátozások.4.2.1 Az elelnőrzés tárgyai
Tétel vagy tárgyszemléletű felmérés. FŐTÁBLA4.2.2 Kritériumok
Elsődleges kockázatok és tiszasági szintek4.2.3 Az ellenőrzés eljárásai
Ellenőrzési módszerek és eszközök. Modszertani útmutatók.4.2.4 Az ellenőrzés időpontja
A szolgáltatás tipusáhóz igazodó munkatervek, lehetséges évi elelnőrzési gyakoriságok.4.2.5 Következtetések és jelentések
Munkalapok és Belső tanusítványok rendszere.4.3.1 Mintavétel módja
Az ellenőrzési és mérési protokoll, külső és belső ellenőrzések.4.3.2 Minta nagysága
ZöldséglevesBolognai spagetti
Nektarin
4.3.3 Valószínűség
Minimális ellenőrzési gyakoriság.4.4 Átlagos kimenő minőség
Belső tanusítványok értékelése. Teljesítíési igazolások.4.5 Ajánlások
Minőségszintek. Érthetőség. Működési költségek. Objektív mérési modszerek. Mintavételes ellenőrzés. Alkalmazási terület. A takarításhoz kapcsolófó szolgáltatások. Időszakos munka. Helyesbítő tevékenységek. Példák tárgyakra. Rétegzett mintavétel. Legkissebb mintanagyság. Működési mód. Különleges működési körülmények.Magas minőségű szolgáltatásaink várják önt
Ügyfeleink véleménye
Kiss Katalin
ÜgyfélLorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.