Mottó: Igény, szakszerűség, élmény. Ezek kéz a kézben járnak, bármelyiket elhagyva, bármilyen megfontolásból a másik kettő sem valósulhat meg. Az elmúlt 10 évben több mint 600 bejegyzés született ennek szellemében. Szánd rá az időt és TE több leszel.

Új korszakot nyit a Mestertev projekt - Az összes takarítási tudás egy alkalmazásban!

Új korszakot nyit a Mestertev projekt - Az összes takarítási tudás egy alkalmazásban!
2023.10.25.

Üdvözöljük a Mestertev projekt hivatalos bejegyzésében! Nagy örömmel és izgatottsággal jelentjük be, hogy elindult a Mestertev, egy forradalmi alkalmazás, mely tableten futva hozza el a takarítás világát a tenyerünkbe. Ez a projekt hosszú hónapok kemény munkájának eredménye, és most már végre itt van, hogy megkönnyítse és kényelmessé tegye az otthonok tisztántartását.dás egy alkalmazásban!

Mi is pontosan a Mestertev?

A Mestertev egy olyan alkalmazás, mely a takarítás világában rejlő tudást és információkat összegyűjti és rendszerezi. Tableten fut, hogy mindenki számára könnyen elérhető legyen, és minden, amit a takarításról tudni érdemes, egyetlen alkalmazásban legyen.

A Mestertev főbb jellemzői:

  1. Kereshető tudásbázis: Az alkalmazásban található információk könnyen és gyorsan kereshetők. Bármi is legyen a takarítással kapcsolatos kérdésed, a Mestertev segítségével könnyedén rálelhetsz a válaszra.

  2. Kódolt szakkifejezések: Az alkalmazás egyedi szakzsargonra épül, így garantálja, hogy a takarítás szakmai területein is könnyen eligazodhatsz. Ne aggódj, ha nem vagy szakértő, az alkalmazás segít eligazodni a szakkifejezések világában.

  3. Többféle médiaformátum: A Mestertev nemcsak szöveges információkat tartalmaz. Videók, képek, piktogramok és hangfájlok segítségével is könnyen megismerheted a takarítás fortélyait. Így mindenki megtalálja a neki leginkább megfelelő tanulási módot.

  4. Ki-kicsoda és termékkatalógus: Az alkalmazás nemcsak a takarítás technikai aspektusaira koncentrál, hanem bemutatja a takarításban tevékenykedő szakembereket és a használt termékeket is. Ismerd meg a legjobb szakembereket és a legújabb takarítási termékeket, hogy otthonod mindig ragyogóan tiszta lehessen!

Hogyan használhatod a Mestertev alkalmazást?

  1. Telepítsd az alkalmazást: Első lépésként töltsd le az alkalmazást a tablet számodra megfelelő platformjáról. Indulás 2023.11.01

  2. Keresés és tanulás: Használd a keresőt, hogy gyorsan megtaláld a szükséges információkat. Böngéssz videókat, képeket, és tanulj meg új technikákat és tippeket.

  3. Ismerj meg szakembereket és termékeket: Fedezd fel a takarítás világát. Ismerd meg a legjobb takarító szakembereket és találd meg a legmegfelelőbb takarítási termékeket az alkalmazás kínálatából.

A Mestertev elsősorban azoknak akar segíteni, akik a takarítás területén dolgoznak. Legyen szó otthoni háziasszonyokról vagy takarítással foglalkozó szakemberekről, az alkalmazás mindenkinek hasznos információval szolgál.

Köszönjük, hogy velünk vagy, és kívánjuk, hogy az alkalmazásunk hozzájáruljon egy tisztább és kényelmesebb életmód kialakításához. Ne feledd, hogy a takarítás is lehet szórakoztató és kreatív, és a Mestertev ebben segít neked!

Várjuk a visszajelzéseket és ötleteket az alkalmazással kapcsolatban, és nagyon örülnénk, ha megosztanád velünk a tapasztalataidat a Mestertev használatával kapcsolatban. Köszönjük, hogy csatlakoztál hozzánk, és ne habozz megosztani az alkalmazás hírét a barátaiddal és családtagjaiddal is!

A MESTERTERVET minden hazai szakai egyesület támogatja.

Vissza

Szakanyag megrendelő
A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

COVID-19

A járvány kitőrésekor készült egy tisztítás-technológiai protokoll, amelynek célja az volt, hogy egyértelmű helyzezet teremtsen a piacon. Az elmúlt fél évben a szektor komolyan reagált a helyzetre és ma már tapasztalatok is vannak a legjobb gyakorlat kapcsán.
Mára már mejött a pandémia második hulláma is, és egyre jobban kristályosodik ki, hogy mi lehet a takarító szektor szerepe, ebben a nem mindennapi krizisben. 

Szabályozott piac

Minősített szakmai vezetők

Szakképzési hierarchia

A nem megfelelő takarítási szolgáltatásnak vannak elsődleges, másodlagos és járulékos kockázatai. Ezen kivül a nem megfelelően szabályozott környezet teret ad az olyan cégeknek is, akiknek eszük ágában sincs munkatársaikat biztonságosan és etikusan foglalkoztatni illetve a területnek megfelelő szakmai szintű szolgáltatásokat nyújtani. A megrendelő elégedettség igazolását intézményesíteni kell.
A formálisan is keretek közé szoritott személyi felelősség és az megkövetelt/elsimert szakmai szint,  teremthet olyan helyzezt, amikor a cég nem adhatja fel a szakmaiságot pusztán csak  piaci poziciók megszerzése érdekében. A lajstromba vett szakmai vezetőket kreditrendszerrel össztönözni kell, hogy személyes fejlődésükkel cégszinten és szektor szinten is hozzájáruljanak a szakma fejlesztéshez.
A szakmai hierarchia már készen van, ez életszerű és hasonlatos a fejlet világok rendszereihez, viszont még nem épült be a takarítók gondolkodásába és a társadalom sem tudja mit tegyen vele. A következő lépés a hierarchiai rendszer tartalommal való megtöltése kell legyen, ennek érdekében viszont a hétköznapi takarítót ki kell mozdítani a jelenlegi dermetségéből. Ez egy időben szakmai és személyiségi fejlesztés is.

Minősített végrehajtói állomány

A hivatásos, B2B szolgáltatásokat nyújtó takarítót le kell választani az egyszerű foglalkoztatásoktól. Igenis ki kell mondani, hogy a tiszítás-technológia egy felelős szakma. Cél kell, hogy legyen, hogy egy bizonyos szinten az állomány 100%-a képzett legyen. Ennek megvalósítása a szakmai vezető egyéni felelősége. Ennek pedig nagyon fontos eleme, a pozició törvényi szabályozása, a szervezeti felépéítés erőviszonyainak rendezése.

Szakma-specifikus szolgáltatási szerződés

A takarítási szolgáltatási szerződés akkor számít megfelelőenek és akkor fogja jó keretek közé az együttműködést, ha az megfelelően írja le a takarítandó területet, az elvárt minőségi szinvonalat (annak minden elemének tekintetében) és az elért eredmény igazolási és ellenörzési rendszerét. Belértve ebbe az elszámolási periodusokat és az azokat követő azonnali fizetést. Mindezekhez pedig szorosan hozzátartozik az alkalmazott eljárások és technológiák nemzeti szabványokban való rögzítése.

Szakma-specifikus munkaszrződés

Ahhoz, hogy a takarító valóban és ténylegesen is elsimert, megbecsült és felelős szakember legyen, meg kell, hogy szülessenek a kompetenciákra, készségekre és állandó szakmai fejlődésre épülő teljesítményalapú munkaszerződések. A tisztaságszakmai jövő akkor lesz "kerek", ha a szakmai vezető mellett az állomány minden egyes tagja is képes lesz felelőséget vállalni a szolgáltatási teljesítményért és hatékonyságért.

2020 - 2025 Szakmapolitikai program

Egy 5 éves program, aminek célja összefogni a szakmailag legaktívabb szakembereket és és az alapvető szakmai kommunikációs kérdések megválaszolásával előkészíteni a következő szakmapolitikai lépéseket. A program önfinaszirozó, semmilyen külső támogatást nem kap.
A program négy projektet foglalmagába. Ezek közül a PEL rendszer már 1999-óta működik és annak most egy új formája indult. A másik három projket teljesen új útakat tapaos és ebből a szempontból ez egy nagy kisérlet is.  Az ÉRTELMEZŐ szakmai szótár már régi álom volt. A TÁDÉ hallgatható képzés a Önképző Klub egyik felvetése volt és szintén itt született meg a MEGRENDELŐ KÖNYVE ötlete is.

Egy kattintásra öntől


A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!