1 éves korlátozott tanácsadói csomag

1 éves korlátozott tanácsadói csomag
Raktáron
Új
Értékelés:

Cikkszám: V4e

Készleten: 100 db

A szolgáltatás alapja egy 30 feladatos munkafüzet szolgáltatásvezetőknek, ami majdnem lefedi a takarítóipar feladatait.

Összefoglalva, végül is ez olyan, mint egy vizsgafeladat. A következő 7 pont nem hét vizsgafeladat, hanem egyetlen komplex kérdéskör, amely bármely vizsgatétel alapjait képezi.

1) Adja meg, hogy az adott területen, a megrendelő által megadott időablakban, az alkalmazandó technológia milyen eljárásokat/műveleteket kell, hogy tartalmazón és milyen tárgyi normákkal lehet számolni ön szerint.

2) Számolja ki a feladat ráfordítási idejét és adja meg, hogy hány fős csapattal tervezi a feladat megvalósítását. Bizonyítsa, hogy a meghatározott létszámmal, az adott időablakban és az adott időráfordítással a feladat teljesíthető.

3) Ennek alapján határozza a meg a végleges hálótervet/munkatervet, ami majd alapját képezi majd a munkalapoknak.

4) Adja meg minden eljárás/művelet vonatkozásában, óraintervallumra meghatározva a szükségesnek ítélt kézi eszköz, gép és tartozék illetve kezelőszer oldatmennyiséget.

5) Adja meg minden eljárás vonatkozásában, az eljárás eredményes, biztonságos és hatékony végrehajtásához szükséges szakmai szintet, amivel a végrehajtónak rendelkeznie kell.

6) Ennek alapján számolja ki a tételnormát.

7) Mutassa be a feladat peremfeltételeit és a megvalósítással kapcsolatos terveit. Tartson egy rövid prezentációt azzal kapcsolatban, hogy a feladatnak milyen ellenőrizhető formai követelményei lehetnek és milyen tartalmi kockázatai vannak.

A szolgáltatás extra változata egy évre rendelhető és két hónapot ajándékba adok, tehát 50.000 Forint.

A V4extra szolgáltatás a PDF füzeten kívül a tartalmaz még egy előre elkészített Excel táblát is, amibe bármilyen peremfeltételekkel rendelkező tételnorma számolható, nem csak azok, amik a feladatgyűjteményben vannak.

Tehát az extra szolgáltatás lényege, hogy egy éven keresztül 24 órán belül, az Excelben kapott peremfeltételekhez készített terveket értékelem és ellátom szakértői észrevételekkel.

Ez egy gyors és eredmény tanácsadói együttműködést tesz lehetővé. Ennek azért van nagy jelentősége, mert így könnyen tudok tanácsot adni úgy, hogy semmi kényes információ nem jut el hozzám, tehát senki semmi információbiztonsági veszély nem fenyeget. Mint látjuk ez az anyag máris több egy egyszerű füzetnél.

Ár: 50 000 Ft
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!