Reflex szett, 2 fajta kendővel

Reflex szett, 2 fajta kendővel
Reflex szett, 2 fajta kendővel
Reflex szett, 2 fajta kendővel
Raktáron
1 év garancia
Értékelés:

Cikkszám: 001

Környezetbarát impregnált ultra mikrószálas kendőt alkalmazó feltörlő eszköz. A rendszer a napi takarításnál csak tiszta vizet alkalmaz. A videó pontosan végigmutatja a rendszer használatát padlón és lépcsőn egyaránt. A szett tartalma: 1 db. állítható hosszúságú nyél, 1 db. törlőfej, 1 db. normál törlőkendő (zöld) és 1 db. súroló kendő (kék). Próbálja ki, nem fogja megbánni. Az eszköz kiválóan alkalmas a tisztasági szint megállapítására is, ezért a szolgáltatás értékesítők nélkülözhetetlen eszköze is. A zöld alapszínű mikrószálas törlőkendők kaphatóak szín kódolással is piros, sárga, kép és zöld szegéllyel. Az 50 cm munkaszélességű, REFLEX nevű Finn impregnált törlőrendszer minőségi titka a mop fejben lévő speciális kétélű gumi élben és a mikroszálas padlókendőben van. A rendszer lényege, hogy a vékony gumi él hatalmas erővel szórítja le a mikroszálas kendőt és ez által a padlófeltörlésben eddig ismeretlen mértékű (hatalmas) mechanikus hatás jön létre. Tehát azt mondhatjuk, hogy ez nem csak egyszerű sodrás, hanem már mechanikus diszpergálás. Ami azt jelenti, hogy a rendszer a mechanikus szennyeződéseket és a baktériumokat is eltávolítja. Egy kendő napi takarításnál kb. 150 négyzetméter után kell cserélni. A kendők mosógépben moshatóak (öblítőt nem szabad használni). A rendszer része a CleanEurope versenynek, és a verseny keretein belüli tapasztalatok szerint, a 700 m2/óra teljesítmény már most reálisnak látszik.

Ár: 17 463 Ft
+ Véleményt írok

#2 - Ritz Tibor2017.10.02. 09:13

A rendszer alapvetően a nyirkos feltörlés alternatívája, tehát nem a durva koszok ellen van. Viszont meglepően sok szennyeződést szed össze egy látszólagosan tiszta felületről is. Nem véletlenül egyre több országban kap helyet a rendszer az egészségügyi takarításban, fertőtlenítőszer nélkül. Az elv, hogy a bacikat nem megöljük és a felületen hagyjuk, hanem eltávolítjuk és majd a mosógépben pusztulnak el.

#1 - Tuba Monika2016.08.25. 10:00

tetszik igy videon keresztul nezve. Az erdekelne ,hogy valoban piszkos feluleten hogy mukodik. Mert, itt takaritas elott tiszta a felulet.Egyszoval nincs mit takaritani.cipocsik zsir stb. erre gondolok. koszonom a valaszt!