TK2 Tisztaságtervező

TK2 Tisztaságtervező
TK2 Tisztaságtervező
TK2 Tisztaságtervező
TK2 Tisztaságtervező
Raktáron
Új
Értékelés:

Cikkszám: TK2

Készleten: 11 db

A Tisztaságtervező államilag nem elismert végzettség. Azonban a 2 napos tréning egy olyan továbbképzés ami egy rendkívül nagy és hiányzó űrt tölt be és amelynek célja, hogy a résztvevő önállóan el tudjon készíteni egy Főtáblát, a hozzá tartozó Munkatervet és Munkalapokat. Kitérünk a minőségmérés modelljére is, bár az nem a fő prioritás. Vagyis meg legyen minden kompetenciája ahhoz, hogy egy szilárd alapokon álló tisztítás-technológiai szolgáltatást árajánlatot el tudjon készíteni. Ez a tudás része a szolgáltatásvezető tananyagának, de a tréning azoknak szól akik nem tudják vagy nem akarják ezt a képzést elvégezni, azonban mindennapi munkájuk során szükségük van a tudásra. Ez egy olyan szakma specifikus tudás, ami alapot képez arra, hogy a szakmának idővel legyenek viszonyszámai (benchmarking) és az ajánlatok objektíven összehasonlíthatóak legyenek. Azt gondolom, hogy ezek a szakma nélkülözhetetlen elméleti alapjai. A tréning interaktív és konkrét feladatmegoldásra irányul.

Tréner: Ritz Tibor

Takarító; Tisztítás-technológiai szolgáltatásvezető; ISO 9001 Vezető auditor; Alkalmazott környezetkutató-környezettisztítás(technológia) szakirányú diploma

A tréningre olyanokat várok, akik azért tisztában vannak a tisztítás-technológiában klasszikusnak tekintett technológiákkal és az azokhoz tartozó eszközrendszerrel, legalább elvi szinten. Végig megyünk a teljes árképzésen és annak dokumentálásán, de feltételezem, hogy a szakmailag tudjuk már, hogy mit és miért. Itt a hangsúly a tervezésen és a dokumentáláson lesz. A tréninghez mindenkinek szüksége van saját számítógépre. 

Helyszín: KARCHER Hungaria Kft. 1118 Budapest, Budaörsi út 62. Ebédszünetben szendvics és természetesen DXN kávé minden minőségben és mennyiségben.

Időpont: Március 12 és 13. Kezdés reggel 9-kor, befejezés 16 óra

Ár: 25 000 Ft
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!