TK1 Felületspecialista

TK1 Felületspecialista
TK1 Felületspecialista
TK1 Felületspecialista
TK1 Felületspecialista
Még vannak helyek
Értékelés:

Cikkszám: TK1

Készleten: 97 db

A felületspecialista államilag nem elismert képzés kategóriájába tartozik, azonban a piacon egyre elismertebb. Alapvetően hiánypótló, mert a tisztítás-technológiai szakmunkás végzettségre építve egy kicsit mélyebbre megy a szakmába, azzal a céllal, hogy a hallgatót felkészítse a szolgáltatás értékesítésére. Ez az jelenti, hogy a tréningen résztvevő betekintést kap abba, hogy miképpen építse fel önmagát és a szolgáltatást és azt hogyan mutassa be. A tréning legfajsúlyosabb része a demó (próbatakarítás) megvalósítása. Ugyanis a legsikeresebb szolgáltatás értékesítési stratégiák azok, amelyek ingyenes próbamunkákkal „lopják be” magukat a potenciális megrendelők szívébe.

A FELÜLETSPECIALISTA az a szakember, aki kiépíti a megfelelő információs rendszeredét (honlap, blog, szociális média), hogy a létesítménygazdának szakmai problémája van, akkor Ö jusson elsőre eszébe és Öt hívja. Ha a helyszínre megy fontos, hogy egy valódi megoldás tudjon mutatni a problémára és később az reprodukálható is legyen.

A tréning feleleveníti a szakmunkás szint anyagit és mélyebbre is megy, ugyanakkor bevezeti a hallgatót a szakma specifikus szolgáltatási direkt értékesítésbe.

Tréner: Ritz Tibor

A tréninget már lassan 10 éve csinálom és minden alkalommal egy kicsit fejlesztek rajta. Nyilván sokat számít az is, hogy kik vesznek részt rajta. Egy aktív, érdeklődő és együttműködő, jó szakmai szinten lévő csapattal nagyon messze el lehet jutni. Ilyen szempontból a tematika csak egy irányadó keret.

2018-tol a program szakmai partnerrel is bővült. A Diversey KFT helyszínt, gépeket, anyagokat biztosít. A 94 éves szakértelem és tudás kiaknázásával a Diversey olyan tisztítási technológiákat fejleszt, amelyek életet mentenek, fenntartható megoldásokat biztosító, személyre szabott, ügyfélközpontú megközelítést nyújtva. A környezet védelme és javítása mellett mindenben az ügyfeleink igényeit szem előtt tartva működünk.

A felületspecialista több mint egy szakmunkás, de még nem mester és nem szolgálatvezető sem, viszont már azon az úton van.

Tervezett időpontok, csütörtöki napokon, egy héten egyszer 8 óra:

2018.Január 11, 18, 25, és február 1.

Ár: 50 000 Ft
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!