Aranybánya

25 éve foglalkozom a tisztítás-technológiával és itt időnként megosztom a tapasztalataimat. Négy témát viszek: A takarítás történelme (THE HISTORY PROJEKT), a szakmai fejlesztést és mentorálást (RENESZÁNSZ 2.0), a piac monitoringját (TAKARÍTÓ SZEKTOR JELENTÉS) és piacon elérhető technológiai kínálat lényegi elemzését (TECH PROJEKT). Ezen kivül vannak még ötleteim, de van egy fő munkám is, az a szakértési pozicíó és sokkal több már nem fér bele.

Videótár

Best Value

2017.07.25.

SzakmaSztár

2016.04.21.

Boeing fejlesztés

2016.04.08.

Szavazás

Milyen gyakran nyitja meg ezt az oldalt?

Szavazok

Újévi fogadalom

Komolyan gondolom!

Ha szilveszter van van szuper, ha nem, akkor is. Minden pillanat alkalmas lehet a változtatásra!

Csak erősen akarnod kell!

Legújabb szolgáltatásom, az újévi és más fogadalmak fantasztikusan és extra módon hatékony projektmenedzsmentje.

A leggyakoribb fogadalmak közül is első helyen áll általában az a szent elhatározás, hogy megválunk néhány kilótól. Túl a karácsonyi ünnepi lakomákon könnyű szívvel tesszük meg a nagy ígéretet, amit még elsején is könnyűnek érzünk. Később persze már elbizonytalanodunk.

Ha hűek akarunk maradni a szilveszteri fogadalmunkhoz, és belevágunk a fogyókúrába, jól tesszük, ha egy kevésbé drasztikussal kísérletezünk. Első lépésként például áttérünk az egészséges táplálkozásra, ma divatos nevén a reformkonyhára. Ennek lényege, hogy zsírszegény ételeket fogyasztunk, és figyelembe vesszük a helyes szénhidrát-zsír arányt a táplálkozás során. Soha ne éhezzünk, inkább mindenből fele annyit együnk, mint, amit a szemünk kíván. 

Dohányosoknál szinte minden esetben ugyanaz a fogadalom, szilveszterkor még önfeledten szívom a cigit, de elsején lerakom. Az, hogy a dohányzás ártalmas az egészségre, mindig is tudtuk, ráadásul mára már a legtöbb helyről kitiltották a füstölgőket, ami még egy érv lehet a leszokás mellett. És arról még nem is beszéltünk, hogy a nikotin sárgítja a fogakat, öregíti az arcbőrt.

Akinek elég erős az elhatározása, az valóban el tudja nyomni az utolsó szálat, és soha többet nem gyújt rá. Ők vannak kevesebben. Akiknek ez nem megy, „mankót” választhatnak: tapasszal csökkenthetik a nikotin adagot, létezik akupunktúrás, sőt kézrátétes leszoktatás is. 

A nagy elhatározások sorából nem maradhat ki, hogy többet foglalkozunk magunkkal és szeretteinkkel. Persze bármilyen elhatározásod lehet magánéleti vagy céges. A projektmenedzsment technikák minden területen működnek.

Lényeg, a lényeg, január 1-el indul a nagy projekt. Onnan kezdve, ha bármikor, bármit megfogadsz magadnak, az első lépés legyen az, hogy feltöltöd a FOGADALOM BANK adatbázisába.

Fogadalom Bank

Újévi fogadalom

Név *:
E.mail *:
Mobil:
Fogadalom *:
Céldátum: december 31 *:


Támogatást kérek *:


Gyakoriság *:

A szolgáltatás sikerdíjas. Jelöld meg mit fizetsz, ha elérjük a célt! *:
Ha azonban együttműködésünk során ellentmondásba kerülsz önmagaddal vagy vállalásaiddal, akkor az viszont pénzbe fog kerülni. Ezt pedig könyörtelenül leszámlázom! *:


A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Ha ezt megtetted, akkor gondolom, hogy már látod: fogadalmad jó helyen van. Ha vállalom az ügyedet, innentől kezdve ez nem lesz elfelejtve, és a projektmenedzsment legújabb eszközrendszere sorakozik fel majd mögéd, hogy meg is valósuljon. Magától nem fog. Olyan jó nem vagyok ehhez mindenképpen Te is kellesz. Én az élő lelkiismeret szerepét töltöm majd be, és mindig ott leszek mögötted. Ez az én érdekem is.

Hajrá!