Technológia

Alapító gondolatok

Alapító gondolatok

Nyirkos feltörlés időnormák

Nyirkos feltörlés időnormák

A valódi nyirkos feltörlés II. (frissítve 20.03.22)

A valódi nyirkos feltörlés II. (frissítve 20.03.22)

A valódi nyirkos feltörlés I.

A valódi nyirkos feltörlés I.

12

Üdv a tisztaság világában

Azt gondolom, hogy a takarítás, a társadalmi megítélésétől függetlenül, a világ legszebb szakmái közé tartaozik. Nem csak szép, hanem hasznos is, bár ezt nekünk állandóan ismételgetni kell.  Kétségtelen az is, hogy a szakma 30 - 40 évvel ezelött nem így nézett ki és nem is tudta azt, amit ma tud. Az utobbi 10 évben pedig a fejlődés még erőteljesebb volt, a technológiák rendelkezésre állnak, viszont nagy kérdés, hogy a keresleti piac igényili-e, megfizeti-e öket?
A jövő kétségtelenül, majd minket igazol. Már a jelen is, de ez még nem mindenkiben tudatosult. Alapvetően három dolog szükséges ehhez: 1) a szolgáltató cégekenek fel kell nőni a feladathoz és olyan garanciákat kell, hogy adjanak, ami meggyözi a megrendelőket arról, az ÚJ IDŐK eljöttek. 2) a beszállítói piacnak is alkalmazkodni kell az új helyzezthez és úgy kell megszervezniűk a működésüket, hogy hatékonyan tudják kiszolgálni a szakmát. 3) a megrendelőknek sokkal tudatosabban kell majd tendereztetni és vállogatni, mert amit jelen pillanatban a letöbben csinálnak az a kontraszelekció biztos receptje.
A továbbiakban itt be szertném bemutatni a magyar forgalmazó piac egy szeletét.  Azért merem ajánlani ezeket a cégeket, mert egyrészt személyesen ismerem öket, látom a működésüket és látom azokat a garanciákat, amik megalapozhatják a velük való sikeres együttműködést. A cégek között vanna olyanok, aki egy teljes palettát kínálnak, és vannak olyanok is, akik egy-egy részterületre specializálodtak. A program most indult, cégek kevesen vannak és jól áttekinthetőek.

Ikon doboz szöveggel

Proin ac lectus consectetur ex sodales tempor sit amet vel consectetur ex sodales diam.

Ikon doboz szöveggel

Lorem ipsum dolor sit amet, adipiscing elit. Proin ac lectus consectetur ex sodales tempor sit amet vel diam.