Aranybánya

25 éve foglalkozom a tisztítás-technológiával és itt időnként megosztom a tapasztalataimat. Négy témát viszek: A takarítás történelme (THE HISTORY PROJEKT), a szakmai fejlesztést és mentorálást (RENESZÁNSZ 2.0), a piac monitoringját (TAKARÍTÓ SZEKTOR JELENTÉS) és piacon elérhető technológiai kínálat lényegi elemzését (TECH PROJEKT). Ezen kivül vannak még ötleteim, de van egy fő munkám is, az a szakértési pozicíó és sokkal több már nem fér bele.

Videótár

Best Value

2017.07.25.

SzakmaSztár

2016.04.21.

Boeing fejlesztés

2016.04.08.

Szavazás

Milyen gyakran nyitja meg ezt az oldalt?

Szavazok

TAKARÍTÓ SZEKTOR JELENTÉS 2017

 

A piaci felmérés első verziója elkészült. Az anyag digitálisan A4 méretben, 100 oldalnyi terjedelemben, PDF formában elérhető. 2018.10.10-ig még akciós áron juthat hozzá! Változtatás nélkül szabadon nyomtatható, tárolható és küldhető, hivatkozható.

Az anyag kitér a szektor minden fontos elemére, sőt azon egy kicsit tovább is megy. A jelentést itt megrendelheti. A tanulmány minimális díja 1 500 Forint, amelyről a számlát adok, azonban nagyobb összeggel is támogathatja a projektet. Amennyiben megrendelte, a jelentést, a következő hónapokban automatikusan megkapja a kiegészítéseket is, ezét nem kell külön fizetnie. Fontos azonban, hogy legyenek visszajelzések is a piacról. Az elérhető adatok nem mindig mutatják a teljes igazságot. Amennyiben az anyaggal kapcsolatban bármilyen visszajelzést szeretne küldeni, itt előre és utólag is megteheti. Rendelje meg a jelentést és csatlakozzon a piaci monitoring projekthez! A megrendelést és az az átutalást követően maximum egy munkanapon belül megküldöm a jelentés PDF legfrissebb verzióját és az aktuálissá váló következő kiegészítéseket.

"Megrendelő"

Megrendelem

Név *:
e-mail *:
Mobil:
cég *:
Számlázasi cím *:
Megrendelem a következő tréninget:


Létszám:
Résztvevők neve/elérhetősége *:
Könyvek, jegyzetek, tanulmányok:
Megjegyzések a rendelt anyagokkal kapcsolatban, vagy bármilyen egyéb szakmai kérdésben:
Tanácsadás: vázolja fel elképzelését, miben szeretne tájékozottabb lenni, milyen céljait tudnám segíteni?:
Tudomásul veszem, hogy a megrendelő visszaigazolása, egyben díjbekérői és 24 órán belül átutalom a megfelelő összeget, a RITZ BT megadott bankszámlájára. *:


A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

vissza