30 év munkássága

Az elmúlt 30 évben a betanított takarítótól egésszen a felsőfokú alkalmazott környezetkutatóig (beleértve ebbe a létesítménygazdágnak szoló szolgáltatásmenedzsment képzést is), nagyon sok szakanyagot készítettem. Ezek hozzávetőlegesen 1 500 - 2 000 oldalnyi írott anyag, több mint 50 plakát és 1 000 óránál is több előadási dia. Ezek az anyagot mindenféle takarítási területet felölelnek és szinte bármilyen helyzetre van valamilyen előszített anyagom. 
Az első szakirodalmi anyag a 1999-től megjelenő Tiszta Tér Technológi Kódex volt, ami jellemzően német és amerikai fordításokból állt. Ebből alakult ki a KonfiMATISZ jegyzetcsomag, amely 2000 - 2004 között kisérte a 40 órás képzéseket. Ezzel egyidőben alakult ki a MASTER of CLEANING jegyzetcsomag is ami a 900 órás mesterkurzust kisérte.
2004-ben születtek a szakmunkás füzetek (Komáromi, Ritz, Vas, Kis) és kezdet formálodni egy szolgáltatásvezető jegyzetcsomag illetve a FŐTÁBLA rendszere. Utobbiakat magam, egyszemélyben fejlesztettem. A szakmunkás füzetek képezték a TAKARÍTÁS LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE 2007-ben 5 szerző (Bogdán, Csordás, Pataki, Ritz, Sziklai) közreműködésével készülő könyvet. 
2013-ban egy hatalmas összefoglaló multimédia anyagot raktam össze, mert akkor egy nagy képzési projekt kapcsán 100 tanárt képeztem ki és másfél év alatt több mint 1 500 tanuló tiszítás-technológiai szakmunkás képzést irányítottam szakmailag. Tehár azt mondhatjuk, hogy van magyar nyelvű és elérhető Tisztítás-technológiai szakirodalom.
2020-ra mindnféle változások várhatóak a tisztítás-technológiai képzésben, ezért aztán gondolom, hogy a szakirodalom helyzete is változik. Ebben az évben kezdtem meg a szaját anyagaim modulokra való bontását, annak érdekében, hogy aki célzottan akkr tájékozódni megtalája a számára fontos anyagokat. A modulrendszer kialkítása még folyamatban van, és az anyagok hamarosan sok féle formában lesznek elérhetőek.

Publikációk

Könyvek/jegyzetek

Szakirodalmi anyag. Könyvek, előadás jegyzetek, tanulmányok és munkafüzetek. Itt átnézheted öket, de ha tanácsrtalan vagy az OKOS CSOMAGOK majd segítenek.

Előadások

Belső továbbképzések sztenderd előadás (tudásszerkezet szerint) anyagai vetithető formában. Amennyiben különleges elvárásaid vannak, nézd meg a PPT SABLONOKAT.

Hanganyagok

A SOUNDCLOUD rendszerébe feltöltött, hallgatható jegyzetek, tanulmányok előadások. 

Plakátok

Munkahelyeket kifüggeszthető, az ugynevezett spontán tanulást elősegítő plakátok. Megrendelhetőek PDF formában a megrendelő cég logójával ellátva.

Átalakítható, testreszabható sablonok

World samblonok

Letölthető szerződések, megállapodások, ajánlati csomagok Word formátumban, korlátlan felhasználással és átalkítási lehetőséggel.

PPT sablonok

Letölthető PPT előadások, prezentációk korlátlan szabad felhasználással és átalakítási lehetőséggel. Illusztráció és piktogramok szabad használta.

Excel sablonok

Letölthető Excel FŐTÁBLA és egyéb előre képletezett számoló tábla sablonok, korlátlan szabad felhasználással és átalkítási lehetőséggel. 

Okos csomagok

Szakmai szint, vagy érdeklődési kör szerint összeállított kedvezményes csomagok, melyekkel egy adott terület 100%-ban kezelhető.

Szakanyag megrendelő
A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!
Kapcsolat

+36-70-317-5641

tiborritz@gmail.com

Kövessen minket