Aranybánya

25 éve foglalkozom a tisztítás-technológiával és itt időnként megosztom a tapasztalataimat. Négy témát viszek: A takarítás történelme (THE HISTORY PROJEKT), a szakmai fejlesztést és mentorálást (RENESZÁNSZ 2.0), a piac monitoringját (TAKARÍTÓ SZEKTOR JELENTÉS) és piacon elérhető technológiai kínálat lényegi elemzését (TECH PROJEKT). Ezen kivül vannak még ötleteim, de van egy fő munkám is, az a szakértési pozicíó és sokkal több már nem fér bele.

Videótár

Best Value

2017.07.25.

SzakmaSztár

2016.04.21.

Boeing fejlesztés

2016.04.08.

Szavazás

Milyen gyakran nyitja meg ezt az oldalt?

Szavazok

MASTER.MIND

Egy mesterelme csoport akkor tud indulni, ha azt létrehozzuk. A jelentkezők jöhetnek egy cégtől, de lehetnek egymásnak teljesen ismeretlenek is. A tapasztalat az, hogy havi 2 vagy 3 nap az ideális és létszámban nem több 10 főnél. A csoport minden alkalommal meg tudja beszélni az aktuális kihívásokat, de ugyanakkor egy bizonyos tematika szerint haladhat is a megismerés és megértés útján. A csoportokat én vezetem.

Meddig tart?

Évekig!

Ez nem tanfolyam, hanem egy tréning, ami fejleszt és ritmusban tart. A csoportok lehetnek egy cégtől, egy szakmából, de lehetnek különböző szakterületről is. A tanítás tematikája sem biztos, hogy egy adott szakmáról kell, hogy szóljon, lehet, hogy nem is kell tematika. Van több ezer TED film, ami évtizedekre nyújt tematikát a tudomány minden ágából.

Mi a célja?

A szellemi frissesség, a probléma megoldásra való hajlandóság magas szinten tartása, új tudások megszerzése és nyilván haladás a kitűzött célok irányába. Jelentkezz és néhány nap múlva egy személyre szabott ajánlatot küldök majd.

Jelentkezés a továbbképzésre Ritz Tiborral

Továbbképzés

Név *:
email cím *:
Mobil *:
Jelentkezem a 2016.03.31-én tartandó továbbképzésre *:

Számlázasi cím:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!