Aranybánya

25 éve foglalkozom a tisztítás-technológiával és itt időnként megosztom a tapasztalataimat. Már tavaly kezdödött a projekt és idén is folytatodik több takarítási terület kisérleti menedzsmentje, annak érdekében, hogy elöbb-utobb megvalósítsuk a legendás takarítási szolgáltatást. A célok a teljes transzparencia megvalósítása és felkészülés a digitalizációra.

Videótár

Best Value

2017.07.25.

SzakmaSztár

2016.04.21.

Boeing fejlesztés

2016.04.08.

Szavazás

Milyen gyakran nyitja meg ezt az oldalt?

Szavazok

Feliratkozás hírlevélre

Iratkozzon fel hírlevelemre!

Név *:
E-mail cím *:
Csoport/téma:
Leiratkozom

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

A feliratkozott felhasználók minden blogbejegyzést követően megkapják a bejegyzés linkjét, így semmiről nem maradnak le. A hírlevélre való feliratkozás rendkívül egyszerű!

A hírlevélre történő „feliratkozáshoz” kérem adja meg nevét (kérem, hogy valós nevet adjon meg, a bece- és kamuneveket a rendszer automatikus törli), e-mail címét és amennyiben céget képvisel válassza ki az alapítási évet (ha nem képvisel céget válassza a "feliratkozók" sort) majd nyomja meg a „FELIRATKOZOM” gombot.

Ön a feliratkozását követően egy e-mailt kap, amelyben megerősítheti feliratkozási szándékát az adott linkre kattintva! Előfordulhat, hogy levelező rendszere a levélszemét mappába teszi ezt a levelet, nézze meg ott is. Ha nem igazolja vissza a feliratkozását a rendszer 24 óra múlva törli jelentkezését. Ebben az esetben újra kell jelentkeznie.

A hírlevélről történő „leiratkozáshoz” kérjük a „leiratkozom” választómezőt jelölje be, majd adja meg nevét, e-mail címét és nyomja meg a „mehet” gombot. Amennyiben leiratkozása sikertelen kérjük, küldjön nekünk egy üzenetet a feliratkozott e-mail cím megjelölésével.

Felhívjuk figyelmüket, hogy rendszerünk HTML formátumú e-maileket küld, ezért szükséges, hogy levelezőjében engedélyezze a HTML formátumú levelek megjelenítését, ellenkező esetben nem tudja hírlevelünket olvasni!