Aranybánya

25 éve foglalkozom a tisztítás-technológiával és itt időnként megosztom a tapasztalataimat. Négy témát viszek: A takarítás történelme (THE HISTORY PROJEKT), a szakmai fejlesztést és mentorálást (RENESZÁNSZ 2.0), a piac monitoringját (TAKARÍTÓ SZEKTOR JELENTÉS) és piacon elérhető technológiai kínálat lényegi elemzését (TECH PROJEKT). Ezen kivül vannak még ötleteim, de van egy fő munkám is, az a szakértési pozicíó és sokkal több már nem fér bele.

Videótár

Best Value

2017.07.25.

SzakmaSztár

2016.04.21.

Boeing fejlesztés

2016.04.08.

Szavazás

Milyen gyakran nyitja meg ezt az oldalt?

Szavazok

Feliratkozás hírlevélre

Iratkozzon fel hírlevelemre!

Név *:
E-mail cím *:
Csoport/téma:
Leiratkozom

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

A feliratkozott felhasználók minden blogbejegyzést követően megkapják a bejegyzés linkjét, így semmiről nem maradnak le. A hírlevélre való feliratkozás rendkívül egyszerű!

A hírlevélre történő „feliratkozáshoz” kérem adja meg nevét (kérem, hogy valós nevet adjon meg, a bece- és kamuneveket a rendszer automatikus törli), e-mail címét és amennyiben céget képvisel válassza ki az alapítási évet (ha nem képvisel céget válassza a "feliratkozók" sort) majd nyomja meg a „FELIRATKOZOM” gombot.

Ön a feliratkozását követően egy e-mailt kap, amelyben megerősítheti feliratkozási szándékát az adott linkre kattintva! Előfordulhat, hogy levelező rendszere a levélszemét mappába teszi ezt a levelet, nézze meg ott is. Ha nem igazolja vissza a feliratkozását a rendszer 24 óra múlva törli jelentkezését. Ebben az esetben újra kell jelentkeznie.

A hírlevélről történő „leiratkozáshoz” kérjük a „leiratkozom” választómezőt jelölje be, majd adja meg nevét, e-mail címét és nyomja meg a „mehet” gombot. Amennyiben leiratkozása sikertelen kérjük, küldjön nekünk egy üzenetet a feliratkozott e-mail cím megjelölésével.

Felhívjuk figyelmüket, hogy rendszerünk HTML formátumú e-maileket küld, ezért szükséges, hogy levelezőjében engedélyezze a HTML formátumú levelek megjelenítését, ellenkező esetben nem tudja hírlevelünket olvasni!