Aranybánya

25 éve foglalkozom a tisztítás-technológiával és itt időnként megosztom a tapasztalataimat. Négy témát viszek: A takarítás történelme (THE HISTORY PROJEKT), a szakmai fejlesztést és mentorálást (RENESZÁNSZ 2.0), a piac monitoringját (TAKARÍTÓ SZEKTOR JELENTÉS) és piacon elérhető technológiai kínálat lényegi elemzését (TECH PROJEKT). Ezen kivül vannak még ötleteim, de van egy fő munkám is, az a szakértési pozicíó és sokkal több már nem fér bele.

Videótár

Best Value

2017.07.25.

SzakmaSztár

2016.04.21.

Boeing fejlesztés

2016.04.08.

Szavazás

Milyen gyakran nyitja meg ezt az oldalt?

Szavazok

Verseny 2016

 

Verseny 2016

Amszterdamban jövőre is megrendezésre kerül a MiniSkills verseny. Ez a verseny nem korhatáros, így hát bárki részt vehet, aki teljesíti a kvalifikációs feltételeket. 2016 májusában 4 nap Amszterdamban, amikor a világ takarító fővárosa.

Az, hogy a MiniSkills egyben CleanEurope futam is lesz, még nem tudjuk, de azt gondolom bárhogy is lesz, ezt nem érdemes kihagyni. A tárgyalások megkezdődtek, de mindennek az alapja az, hogy lesz-e Magyar csapat.

Versenyszámok: alaptisztítás és védőréteg felvitel, kórháztakarítás, márványfelújítás, tisztatér takarítás beöltözéssel.

Előzetesek alapján 4 vagy 5 ország fogja képviseltetni magát a megmérettetésen. Akit a téma érdekel, küldjön egy jelentkezési lapot.

A felkészülést idejében kell elkezdeni!

Szponzorokat is keresünk!

Ötletbörze

Jelenkezési/adatmodosító lap

Jelentkező neve *:
e-mail *:
Mobil *:
Az én elképzelésem: *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!