Aranybánya

25 éve foglalkozom a tisztítás-technológiával és itt időnként megosztom a tapasztalataimat. Négy témát viszek: A takarítás történelme (THE HISTORY PROJEKT), a szakmai fejlesztést és mentorálást (RENESZÁNSZ 2.0), a piac monitoringját (TAKARÍTÓ SZEKTOR JELENTÉS) és piacon elérhető technológiai kínálat lényegi elemzését (TECH PROJEKT). Ezen kivül vannak még ötleteim, de van egy fő munkám is, az a szakértési pozicíó és sokkal több már nem fér bele.

Videótár

Best Value

2017.07.25.

SzakmaSztár

2016.04.21.

Boeing fejlesztés

2016.04.08.

Szavazás

Milyen gyakran nyitja meg ezt az oldalt?

Szavazok

Verona 2015

 

Verona 2015

Olasz tavasz vagy már majdnem nyár?

A veronai kiállításban nemcsak a szakma vonzó, hanem a város, a Garda tó és még sok kellemes emlék.

Az első veronai utunk 1997-ben volt, és bár nem volt zökkenőmentes, mégis nagy szerelem lett.

Az olasz kiállítás kevésbé nemzetközi és kisebb is, mint a varsói, de lényeges esemény a szakma életében, ugyanis itt jelennek meg legnagyobb számban a gyártók.

Azt, hogy az olasz takarítócégek nagyon komoly rendezvénynek tartják, jól mutatja, hogy sehol máshol nincs annyi hazai takarítócég látogató, mint a PULIRE kiállításon.

A PULIRE huszonegyedik századi kiállítás.

A tavaly elindult, majd az idén újabb fejlesztésen átesett applikáció már tényleg egy igazi vásári asszisztens. Digitális katalógus, határidőnapló és kommunikációs központ is. A 2013-as év látogatói-, kiállítói tapasztalatok is nagyon jók voltak, de idén 100%-os hatékonyságnövekedést céloznak meg a szervezők. Toni D’Andrea (a kiállítás szervező cég igazgatója) szerint a mobil applikáció lehetővé teszi, hogy a három nap alatt mind a 400 kiállítóval kapcsolatba kerüljön a látogató.

Viszontlátásra!

Én ott leszek, és Te?

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!