Aranybánya

25 éve foglalkozom a tisztítás-technológiával és itt időnként megosztom a tapasztalataimat. Négy témát viszek: A takarítás történelme (THE HISTORY PROJEKT), a szakmai fejlesztést és mentorálást (RENESZÁNSZ 2.0), a piac monitoringját (TAKARÍTÓ SZEKTOR JELENTÉS) és piacon elérhető technológiai kínálat lényegi elemzését (TECH PROJEKT). Ezen kivül vannak még ötleteim, de van egy fő munkám is, az a szakértési pozicíó és sokkal több már nem fér bele.

Videótár

Best Value

2017.07.25.

SzakmaSztár

2016.04.21.

Boeing fejlesztés

2016.04.08.

Szavazás

Milyen gyakran nyitja meg ezt az oldalt?

Szavazok

Változások közepette (16.07.22)

 

Változások közepette (16.07.22)

Senki nem szeret semmit jobban és valójában nem vágyik igazán másra, mint, hogy hagyják békén a komfort zónáján belül. Na de mi is pontosan ez a komfort zóna. Rendkívül sokan használják a kifejezést, de vajon érti-e pontosan mindenki, hogy miről is van szó? Tegnap egy olyan emberrel is beszéltem, aki azt mondta, hogy ezt már annyiszor hallotta, hogy neki ez már szitokszó.

A személyes belső kör

Az indiai szent emberek igazi varázsa az, hogy képesek kilépni a napi anyagias világból és bemutatják miképpen élnek túl úgy, hogy érdemben nem „dolgoznak” és mégis nap, mint nap meg van a betevő falatjuk és fedél a fejük felett. Az emberek csodálják ezt a bátorságot, amire maguk nem képesek, de vágynak rá.

„Én nem hiszem, hogy képes lennék rá”

„Mindenki a maga szintjén nyomorog” mondja egy barátom ismerőse és a barátom is ezt vallja. A kényelmes és langyos nyomorgás a komfort zóna. Bármilyen szar is, még mindig relatíve jobb, mint amihez szeretjük viszonyítani. Ugyanakkor ez egyben egy paradigma is, mert saját magam bekorlátozom egy adott helyeztbe.

Mégis a tanácsom az: ne lépj ki a komfort zónádbó!

Hanem hagyd, hogy az megváltozzon és adjon neked nagyobb szabadságot. Hogyan lehetséges ez? Nagyon egyszerű ismerj meg új utakat és keresd a felismerést. Július 31-én többek közt a felismerés erejéről fogok beszélni. Gyere el! A rendezvény ingyenes. Itt jelentkezhetsz: https://www.facebook.com/events/1053643721384539/

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!