Aranybánya

25 éve foglalkozom a tisztítás-technológiával és itt időnként megosztom a tapasztalataimat. Négy témát viszek: A takarítás történelme (THE HISTORY PROJEKT), a szakmai fejlesztést és mentorálást (RENESZÁNSZ 2.0), a piac monitoringját (TAKARÍTÓ SZEKTOR JELENTÉS) és piacon elérhető technológiai kínálat lényegi elemzését (TECH PROJEKT). Ezen kivül vannak még ötleteim, de van egy fő munkám is, az a szakértési pozicíó és sokkal több már nem fér bele.

Videótár

Best Value

2017.07.25.

SzakmaSztár

2016.04.21.

Boeing fejlesztés

2016.04.08.

Szavazás

Milyen gyakran nyitja meg ezt az oldalt?

Szavazok

Ütemterv I. (17.10.01)

 

Ütemterv I. (17.10.01)

Az októberi hónap rendkívül kemény lesz, tehát nagyon kell majd figyelni, mert, megkezdem a titkos tudásbázisom tartalmának piacra dobását. Április óta azon dolgozom, hogy a 25 év tapasztalatát rendszerezzem és eldöntsem, mit milyen formában akarok megosztani. Ennek most az első lépéseit itt olvashatod.

A legendás szolgáltatás alapjai

A könyv már majdnem készen van, a végső lektorálás folyik. Ezzel párhuzamosan most véglegesednek a fejezetekhez tartozó tréningek. Ezek rendkívül érdekesek lesznek, mert egy teljesen új koncepció szerint zajlanak, majd és amit eddig tapasztaltam rendkívül eredményes tud lenni ez a rendszer.

Ez a könyv arra tesz kísérletet, hogy felvázolja, mit és hogyan kell tenni annak érdekében, hogy megvalósuljon a legendás szolgáltatás, megfelelőek legyenek a szerződéses viszonyok és mindenki elégedett legyen, a megrendelő a takarítócég vezetői, de még a legfiatalabb takarító segédmunkás is. Én hiszek abban, hogy a takarítás értékét és elismertségét tovább lehet fokozni, bár ehhez ténylegesen lenyűgöző szolgáltatásokat kell nyújtani. Ugyanakkor, itt sem szabad megállni, tovább kell menni, és valódi értékké kell tenni a szolgáltatásokat.

A meghatározó fogalmakat és összefüggéseket öt fejezetben mutatom be:

1)      Az ember a szolgáltatásban

2)      A vállalati kultúra

3)      A Tisztaság, mint termék

4)      A marketingmix

5)      Az integrált kézikönyv és az eljárások

Minden fejezetnek van egy tréning formája is, ami ezúttal nem meghatározott idejű. Ami valójában azt jelenti, hogy egyéntől függ, mennyi idő alatt dolgozza fel a tréning munkafüzetét. Ez egy teljesen új módszertan, ami azt jelenti, hogy kéthetente, a felügyeletem alatt, szoros interaktivitásban lehet feldolgozni az anyagot. Az akadémia programnak nevezett tréningsorozat akkor ér véget, ha mind az 5 téma munkafüzetét feldolgozta a hallgató.

Hamarosan elkészül az új elektronikus jelentkezési lap és indul a projekt.

Mindezekkel párhuzamosan a másik 4 könyv is halad. Ezen kívül már Béta verzióban elérhető az Intézménytakarító 6 automatikusan javító tesztje és hamarosan lépünk tovább. A terv az, hogy a szolgáltatásvezetővel bezárólag rendelkezésre álljon egy tesztrendszer, ami alkalmas lesz előzetes tudásfelmérésre és a belső minősítésekre is. Mihelyst a lektorálás befejeződik, a rendszer élesre állítom és indulhat a verseny.

Egyébként, ha valaki be akar szállni a fejlesztésbe nyitott vagyok az együttműködésre. A program tartalomjegyzéke készen van, ez itt letölthető, 2016-09-01-alap-attekinto-6-tananyagegyseg.pdf és ha valaki bármilyen részfeladattal szeretne foglalkozni azt nagyon jó néven, veszem.

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!