Újév, új gondolat és egy nagy projekt

 

Újév, új gondolat és egy nagy projekt

A 2014-es nagy fejlesztések egyik mérföldköve lenne a FILM. A FILM ami lehetne a MATISZ és TTTI közös projektje, egy másfélórás dokumentumfilm, ami bemutatja a tisztítás-technológiai szakmát. Ez lesz az év legnagyobb vállalkozása. Ki akar szerepelni benne?

A projekt jelentősége elsősorban abban rejlik, hogy egy ilyen anyag, ha jól sikerül olyan referencia értékkel bír, hogy az ma még felbecsülhetetlen. Ez hiánypótló ugyanakkor stratégiai fegyver a szolgáltatás értékesítésben, meghatározó termék a szakma arculatának fejlesztésében és nem utolsó sorban egy olyan képzési anyag, amitől nagyon sokat várunk. Tehát a „rókáról” több bőrt is le lehet majd húzni.

A forgatókönyv gerincét a nemrégiben megjelent eljárások és technológiák tanfüzet 47 technológia leírása képezi és hozzávetőlegesen 50 – 55 között lesz az az eljárás és technológia szám, amit be tudnánk mutatni. Ennek megfelelően, azzal a korláttal, hogy a film 90 percnél nem lehet hosszabb egy technológiára 1,5 – 2 perc jutna. Ez azt eredményezheti, hogy egy nagyon pörgős, de ugyanakkor egész estét betöltő dokumentumfilm lehet, ami be tudná mutatni, hogy végül is mi a különbség a 20 évvel ezelőtti takarító és a mai tisztítás-technológiai szakmunkás között.

Gondolom, nem kell ecsetelnem, hogy mekkora jelentősége lesz annak, hogy ki szerepel ebben a filmben, milyen munkaruhák és eszközök lesznek majd bemutatva és később ez miképpen használható fel ez a cégek egyéni marketingjében is.

Egy ekkora film nagyon komoly munka, és egy komoly stáb kell hozzá. Operatőrt, zeneszerzőt, helyszint már felkutattam, a kép bennem már kezd összeállni. Az elmúlt időben sok tapasztalatot gyűjtöttünk és vannak stábtagok berkeken belül is. Most jön a nagy lépés, hogy ki akar ebbe beszállni?

Ha 100.000 Forintos hozzájárulás/technológia alapon számolunk kb. 5 milliót szánhatunk a produkcióra. Ez az előzetes becslések alapján elég lesz, és azt gondolom, olyat tudunk majd alkotni, ami nem csak itthon lesz egyéni céges és iparági reklám és tananyag, hanem a nagyvilágban is.

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!