Aranybánya

25 éve foglalkozom a tisztítás-technológiával és itt időnként megosztom a tapasztalataimat. Négy témát viszek: A takarítás történelme (THE HISTORY PROJEKT), a szakmai fejlesztést és mentorálást (RENESZÁNSZ 2.0), a piac monitoringját (TAKARÍTÓ SZEKTOR JELENTÉS) és piacon elérhető technológiai kínálat lényegi elemzését (TECH PROJEKT). Ezen kivül vannak még ötleteim, de van egy fő munkám is, az a szakértési pozicíó és sokkal több már nem fér bele.

Videótár

Best Value

2017.07.25.

SzakmaSztár

2016.04.21.

Boeing fejlesztés

2016.04.08.

Szavazás

Milyen gyakran nyitja meg ezt az oldalt?

Szavazok

Ugorj nagyot

 

Ugorj nagyot

2003-ban a kisebbik lányom Sára, megmutatta nekem hogyan működik a gportal holnapkezelő rendszere. Azóta a blog mint kifejező eszköz és a marketing tevékenységem központi szereplője az életem része. Az elmúlt időben talán meg is értettem, hogy miként működik ez a sajátos kommunikáció.

Legyen saját honlapod, legyen egy saját domén-neved

Aki ma nincs, fenn vagy benn a virtuális térben annyi mintha nem létezne. Valaki lehet szemtől szemben rendkívül megnyerő és nem hibázik sehol a tegnap említett kritikus testbeszéd elemek vonatkozásában. Azonban hiába tett mély benyomást, ha mindezt nem hitelesíti, egy virtuális névjegy netán alátámasztja egy olyan anyag, ami megerősíti a partnert abban, hogy Ö egy értékes ember.

Pozícionáld és fogalmazd meg magadat. Legyél valaki az ismerőseid szemében, aki segít nekik megoldani egy fontos problémájukat. Amit most én neked tanítok, azt én most konkrétan csinálom is, és mérheted is ennek eredményét magadon. Vagyis mi az, amivel több leszel február végén?

Visszatérve az alapgondolat ösvényére. Találd ki, hogy miképpen nevezed önmagad és ezt le kell védeni minimum egy xy.hu domén név alatt. Ez egy olyan védelem, ami nélkülözhetetlen. Jól gondold át, mert a jövőben ezzel fognak azonosítani a piacon. Nem viccelek a következő évtizedben a virtuális térben elfoglalt helyed meghatározó lesz, arra vonatkozóan, hogy mennyire leszel sikeres.

Ha van már neved, legyen honlapod is

Nem kell nagy dolgokra gondolni, először csak legyen egy felület, amit te magad tudsz formálni bármikor és bárhogyan. Először csak legyen egy virtuális névjegyed. Azon még sokat kell dolgozni, hogy ezt a névjegyed valaki „kézbe” is vegye.

Mi lehet a mai nap célja?

Készíts magadnak egy kávét vagy egy teát vagy egy hideg alkoholmentes italt, amit szeretsz, és ami inspirál, helyezkedj el kényelmesen, készíts magadnak elő „papírt és ceruzát” (erre holnap visszatérek) és gondold végig, hogyan neveznéd magad, ha egy hős lovag lennél a középkorban. Vagy képzeld el, hogy milyen lenne egy sajtótudósítás, ami arról szólna, hogy éppen most lép ember a Marsra és az TE vagy. Azt is végig gondolhatod, lejátszhatsz magadban egy családi vagy céges párbeszédet azzal kapcsolatban, hogy az adott helyen megjelenik egy tisztasági probléma. Mit mondanak ezek az emberek egymásnak? Kinek a nevét említik? Milyen nevet használnak…

Nyisd meg a honlapot és itt gyorsan leellenőrizheted, hogy a bármi.hu amit kitaláltál magadnak, nem-e jutott már eszébe másnak is. Ha nem akkor le kell védeni, kis millió cég foglalkozik ezzel, ha problémás írj és levédetem.

Ha már itt tartasz csak egy lépés és estére lehet egy digitális névjegyed is.

A bármi.hu neved levédéséhez kell kb. 2 hét, ezt megcsináljuk és megy a maga útján (változó 2 -3 ezer Forint/év). Viszont, hogy estére már legyen eredmény, a valami.honlap.hu címet most azonnal le tudom védeni, és ha a következő kérdőívet kitöltöd, estére már lehet egy honlapod is, amit magad szabhatsz testre tetszésed és egyéni stílusod szerint. Ennek díja 19. 500 Ft + ÁFA/év. Ennél jobb ár értékű ajánlat nincs ma a piacon, mert ez a honlap már mindent tud, amire szükséged lehet, a következő egy évben. Nyilván neked is sokat kell tanulnod, hogy ezt 100%-ban ki tudd aknázni de ennél jobb befektetés nincs ma.

Doménnév és honlap

Ez a vágyam!

Név *:
Mobil *:
E-mail *:
Már van doménnevem *:
Kérem levédeni a következő doménnevet: *:
Megrendelem a nyers honlapot 19.500 Forint + ÁFA értékben *:


A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Ha tehát ma befektetsz kb. 22.000 Forintot a jövődbe, ami egy havi 2.000 forintnál kisebb összeg, és ha napra lebontom és csak a munkanapokat számolom, akkor most napi 100 Forintról beszélünk, egy olyan úton tudsz elindulni, ami még a csúcsra is vihet. Minden csak rajtad múlik, és én majd segítek. Hívhatsz is nyugodtan 70/614 4706.

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!