Aranybánya

25 éve foglalkozom a tisztítás-technológiával és itt időnként megosztom a tapasztalataimat. Négy témát viszek: A takarítás történelme (THE HISTORY PROJEKT), a szakmai fejlesztést és mentorálást (RENESZÁNSZ 2.0), a piac monitoringját (TAKARÍTÓ SZEKTOR JELENTÉS) és piacon elérhető technológiai kínálat lényegi elemzését (TECH PROJEKT). Ezen kivül vannak még ötleteim, de van egy fő munkám is, az a szakértési pozicíó és sokkal több már nem fér bele.

Videótár

Best Value

2017.07.25.

SzakmaSztár

2016.04.21.

Boeing fejlesztés

2016.04.08.

Szavazás

Milyen gyakran nyitja meg ezt az oldalt?

Szavazok

Trendforduló elött

 

Trendforduló elött

Intenzív figyelem és nagy várakozás előzi meg a MATISZ Zöld Jelzés 2013. október 29-i programját. Úgy tűnik sikeresen átment az üzenet, hogy a szakma közeljövőjét döntően meghatározó eseményekről lesz szó kedden. A férőhelyek 90 %-a elkelt, várjuk az utolsó 20 jegyigénylést – és indulunk!

Trendforduló előtt áll a szakma.

Fontos dolgok körvonalazódnak a szemünk előtt. Fontos és jó előadásoknak nézünk elébe, jó nevű előadóktól. Itt olvashatja a programot!

12 téma – 12 kiváló szakértő. A Megrendelői oldal is az első csapatával képviselteti magát!

A verseny látványosnak és érdekesnek ígérkezik, és… Vendégünk lesz két ismert televíziós személyiség a Clean Europe versenyen, a kézmosás bemutatón és a Sajtótájékoztatón is, ahol megosztják a konferencia résztvevőivel és a szélesebb közvéleménnyel is, hogy miért szívügyük a környezettudatosság. Elmondják, hogy milyen kapcsolatban állnak velünk, miért fontos számukra is, ami nekünk fontos: a nagyobb tisztaság, a higiénikusabb viszonyok.

A http://www.matisz.org vezető cikkeiből mindent megtudhat, mik az előnyei annak, ha első kézből szerzi be az információkat a szakma aktuális helyzetéről és a legközelebbi jövő kilátásairól.

Ha eddig nem jelentkezett, itt és most még megteheti. Kattintson ide!

65 000 Ft értékben bónusz szolgáltatásokat is kap a konferencia jegye mellé!

Zöld Jelzés 2013 - Nemzetközi tisztítás-technológiai konferencia és kiállítás

2013. október 29. Budapest Airport Hotel Stáció**** (2220 Vecsés, Széchenyi u. 20.)

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!