Trendforduló elött

 

Trendforduló elött

Intenzív figyelem és nagy várakozás előzi meg a MATISZ Zöld Jelzés 2013. október 29-i programját. Úgy tűnik sikeresen átment az üzenet, hogy a szakma közeljövőjét döntően meghatározó eseményekről lesz szó kedden. A férőhelyek 90 %-a elkelt, várjuk az utolsó 20 jegyigénylést – és indulunk!

Trendforduló előtt áll a szakma.

Fontos dolgok körvonalazódnak a szemünk előtt. Fontos és jó előadásoknak nézünk elébe, jó nevű előadóktól. Itt olvashatja a programot!

12 téma – 12 kiváló szakértő. A Megrendelői oldal is az első csapatával képviselteti magát!

A verseny látványosnak és érdekesnek ígérkezik, és… Vendégünk lesz két ismert televíziós személyiség a Clean Europe versenyen, a kézmosás bemutatón és a Sajtótájékoztatón is, ahol megosztják a konferencia résztvevőivel és a szélesebb közvéleménnyel is, hogy miért szívügyük a környezettudatosság. Elmondják, hogy milyen kapcsolatban állnak velünk, miért fontos számukra is, ami nekünk fontos: a nagyobb tisztaság, a higiénikusabb viszonyok.

A http://www.matisz.org vezető cikkeiből mindent megtudhat, mik az előnyei annak, ha első kézből szerzi be az információkat a szakma aktuális helyzetéről és a legközelebbi jövő kilátásairól.

Ha eddig nem jelentkezett, itt és most még megteheti. Kattintson ide!

65 000 Ft értékben bónusz szolgáltatásokat is kap a konferencia jegye mellé!

Zöld Jelzés 2013 - Nemzetközi tisztítás-technológiai konferencia és kiállítás

2013. október 29. Budapest Airport Hotel Stáció**** (2220 Vecsés, Széchenyi u. 20.)

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!