Aranybánya

25 éve foglalkozom a tisztítás-technológiával és itt időnként megosztom a tapasztalataimat. Négy témát viszek: A takarítás történelme (THE HISTORY PROJEKT), a szakmai fejlesztést és mentorálást (RENESZÁNSZ 2.0), a piac monitoringját (TAKARÍTÓ SZEKTOR JELENTÉS) és piacon elérhető technológiai kínálat lényegi elemzését (TECH PROJEKT). Ezen kivül vannak még ötleteim, de van egy fő munkám is, az a szakértési pozicíó és sokkal több már nem fér bele.

Videótár

Best Value

2017.07.25.

SzakmaSztár

2016.04.21.

Boeing fejlesztés

2016.04.08.

Szavazás

Milyen gyakran nyitja meg ezt az oldalt?

Szavazok

Továbbképzés (17.07.17)

 

Továbbképzés (17.07.17)

Ma különös nap van! Érted a képet? Aki azt mondja, hogy mindent tud, az hazudik vagy festi magát. Miközben készülök a július végi továbbképzésre átnéztem néhány régi anyagomat és hát egy kicsit el is csodálkoztam.

A MUNKATERV nap

Tulajdonképpen mindenről szó lesz, ami a takarítási szolgáltatás elméleti részével kapcsolatos: felmérés, Főtábla, Munkaterv, Belső tanúsítvány és Teljesítési igazolás. Mára összeállt egy olyan rendszer, ami kerek és a megbízó minden kérdésére választ ad. Továbbá még garanciákat is, ami sajnos egyáltalán nem jellemző a piacon.

A kommunikáció alapjai

A MUNKATERV nap tematikája valójában egy hasznos mankó a megrendelővel folytatott párbeszédben. Minden egyes fejezete rendkívül fontos, hogy megnyugtató módon ki legyen tárgyalva és itt nem csak szubjektív szempontok vannak, hanem az egésznek van háttere. Ha valaki felkészül ebből rendkívül szakszerűen meg tudja majd fogalmazni, hogy miként álljon össze és milyen elemeket tartalmazzon az a takarítási szolgáltatás, amely majd ténylegesen is és maradéktalanul kielégíti a megrendelő igényeit.

Egy másfajta gondolkodás

Ha ki akarsz szakadni a fősodorból, két irányba kell elmozdulnod.

Az egyik a szakmai tudás és nem csak a saját, hanem az alkalmazottaké is. A tudásfelmérési ingyenes szolgáltatás szépen alakul. A hétvégén a tesztek rendszerét átláthatóbbá tettem és fokozatosan töltöm fel a teszteket. A rendszerbe, ami a teljes tudást felöleli (egy minimális szinten) tervek szerint 24 teszt lesz és durván 1 000 kérdést tartalmaz. Már 3 teszt elérhető. Minden teszt elején ott a tematika is. Próbáld ki! Egyelőre ingyenesen elérhető bárki számára.

A másik pedig az üzleti modell és a párbeszéd a megrendelővel. Meggyőződésem, hogy ezt jobban is lehet csinálni és a MUNKATERV nap erről szól majd.

"Munkaterv" a cég legfontosabb dokumentuma

Továbbképző 2017.09.28 - 08.00 - 15.00

A jelentkező(k) neve *:
Választás *:

Jelentkezők száma *:
Még pluszban *:A jelentkező vagy szervező e-mail címe: *:
A költségviselő neve és címe *:
Telefonszám (mobil) *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!