Aranybánya

25 éve foglalkozom a tisztítás-technológiával és itt időnként megosztom a tapasztalataimat. Négy témát viszek: A takarítás történelme (THE HISTORY PROJEKT), a szakmai fejlesztést és mentorálást (RENESZÁNSZ 2.0), a piac monitoringját (TAKARÍTÓ SZEKTOR JELENTÉS) és piacon elérhető technológiai kínálat lényegi elemzését (TECH PROJEKT). Ezen kivül vannak még ötleteim, de van egy fő munkám is, az a szakértési pozicíó és sokkal több már nem fér bele.

Videótár

Best Value

2017.07.25.

SzakmaSztár

2016.04.21.

Boeing fejlesztés

2016.04.08.

Szavazás

Milyen gyakran nyitja meg ezt az oldalt?

Szavazok

Több látogató, mint valaha (16.04.22)

 

Több látogató, mint valaha (16.04.22)

Két hét van az ISSA-INTERCLEAN 2016 kiállítás megnyitójáig és máris a regisztráltak száma megdöntött minden eddigi rekordot. Miközben a legtöbb látogató továbbra is Európából jön, szorosan zárkózik fel Afrika is. Nem utolsó sorban, a MATISZ is jelen lesz.

A legnagyobb látogatói növekedés a fekete kontinensről regisztráltak, különösen Egyiptom, Nigéria és Tunézia jeleskedik. Ugyanakkor Dél Afrikából csak egy szervezett delegáció 51 fő. Érdekes az is, hogy a 2014-ben szervezett törökországi ISSA-INTERCLEAN kiállításnak hatása van a törökországi regisztráltak számára is és nem csak a Török szakemberek élénkültek meg, hanem az Izraeliek és Grúzia (Georgia) is.

A RAI jelentéséből kitűnik az is, hogy vannak olyan országok is, ahonnan most jön elöször látogató, mint, Guinea, Szudán, Etiópia és Zimbabwe. Rendkívül érdekes kérdés, hogy ezekben az országokban, hogy alakul a tisztaság és a higiénia kérdése.

Rob de Hertog a kiállítás igazgatója azt mondja: „Több a látogató mind valaha, és tényleg az egész világból jönnek, mert ez a rendezvény igazi szakmai érték.” Ebben a hónapban még ingyen lehet regisztrálni. A helyszínen 70 euró.

Itt lehet ingyen regisztrálni és ingyen vonatjegyet igényelni a vásár és repülőtér viszonylatában.

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!