Több látogató, mint valaha (16.04.22)

 

Több látogató, mint valaha (16.04.22)

Két hét van az ISSA-INTERCLEAN 2016 kiállítás megnyitójáig és máris a regisztráltak száma megdöntött minden eddigi rekordot. Miközben a legtöbb látogató továbbra is Európából jön, szorosan zárkózik fel Afrika is. Nem utolsó sorban, a MATISZ is jelen lesz.

A legnagyobb látogatói növekedés a fekete kontinensről regisztráltak, különösen Egyiptom, Nigéria és Tunézia jeleskedik. Ugyanakkor Dél Afrikából csak egy szervezett delegáció 51 fő. Érdekes az is, hogy a 2014-ben szervezett törökországi ISSA-INTERCLEAN kiállításnak hatása van a törökországi regisztráltak számára is és nem csak a Török szakemberek élénkültek meg, hanem az Izraeliek és Grúzia (Georgia) is.

A RAI jelentéséből kitűnik az is, hogy vannak olyan országok is, ahonnan most jön elöször látogató, mint, Guinea, Szudán, Etiópia és Zimbabwe. Rendkívül érdekes kérdés, hogy ezekben az országokban, hogy alakul a tisztaság és a higiénia kérdése.

Rob de Hertog a kiállítás igazgatója azt mondja: „Több a látogató mind valaha, és tényleg az egész világból jönnek, mert ez a rendezvény igazi szakmai érték.” Ebben a hónapban még ingyen lehet regisztrálni. A helyszínen 70 euró.

Itt lehet ingyen regisztrálni és ingyen vonatjegyet igényelni a vásár és repülőtér viszonylatában.

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!