Aranybánya

25 éve foglalkozom a tisztítás-technológiával és itt időnként megosztom a tapasztalataimat. Négy témát viszek: A takarítás történelme (THE HISTORY PROJEKT), a szakmai fejlesztést és mentorálást (RENESZÁNSZ 2.0), a piac monitoringját (TAKARÍTÓ SZEKTOR JELENTÉS) és piacon elérhető technológiai kínálat lényegi elemzését (TECH PROJEKT). Ezen kivül vannak még ötleteim, de van egy fő munkám is, az a szakértési pozicíó és sokkal több már nem fér bele.

Videótár

Best Value

2017.07.25.

SzakmaSztár

2016.04.21.

Boeing fejlesztés

2016.04.08.

Szavazás

Milyen gyakran nyitja meg ezt az oldalt?

Szavazok

Tisztaságtervező 2 napos tréning (18.01.22)

 

Tisztaságtervező 2 napos tréning (18.01.22)

Amikor arról beszélek, hogy egy adott minőségirányítási követelményt formálisan vagy legmagasabb szinten teljesítünk, akkor itt van például az ajánlatkészítés. A tréning a szakmai alapokból indul ki, de szólhat bárkink, aki ajánlatokat állít össze vagy pályázik. Ezen felül a rendszer túlmutat a konkrét ajánlaton, a megvalósításban is nélkülözhetetlen.

2 napos tréning, szakmai partnere a KARCHER és ennek van egy különleges oka is, de eről majd később. A tréning gyakorlási lehetőséget biztosít, hogy egy konkrét napi takarítási és egy nagytakarítási munkára miként készülünk fel tervezésileg. Már a mulltor is írtam, hogy az ISO 9001: 2015 már eljutott oda, hogy olyan követelményeket fogalmaz meg, amelyekre ízig-vérig szakmai válaszokat adhatunk, az összes szakmai összefüggés figyelembevételével.

A TISZTASÁGTERVEZŐ alapja a Gyakorlati készség, mint a szolgáltatás nyomvonala, a szakmai összefüggésrendszer és a szabvány 8. pontja a Működés. A táblázatból jól kitűnik, hogy a DÖNTÉS rendkívül hangsúlyosan része a rendszernek.

tisztsagtervezo.pdf

Gyere el erre a tréningre, hogy a legjobb döntéseket meg tudd hozni.

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!