Aranybánya

25 éve foglalkozom a tisztítás-technológiával és itt időnként megosztom a tapasztalataimat. Négy témát viszek: A takarítás történelme (THE HISTORY PROJEKT), a szakmai fejlesztést és mentorálást (RENESZÁNSZ 2.0), a piac monitoringját (TAKARÍTÓ SZEKTOR JELENTÉS) és piacon elérhető technológiai kínálat lényegi elemzését (TECH PROJEKT). Ezen kivül vannak még ötleteim, de van egy fő munkám is, az a szakértési pozicíó és sokkal több már nem fér bele.

Videótár

Best Value

2017.07.25.

SzakmaSztár

2016.04.21.

Boeing fejlesztés

2016.04.08.

Szavazás

Milyen gyakran nyitja meg ezt az oldalt?

Szavazok

TANNAP-ok a TTTI tanműhelyében

 

TANNAP-ok a TTTI tanműhelyében

2015 újdonsága a TANNAP. Egy nap a harcmezőn, egy gyakorlott szakember kíséretében. Problémák és feladatok megoldása. Olyan, mint egy munkanap, és mégsem. Itt állandó felügyelet mellett történik a feladatmegoldás, azonnali korrekciókkal és kiértékelésekkel. Kiscsoportos foglalkozás legfeljebb 3 fővel.

Miért jó egy TANNAP?

Az igazság az, hogy a belső képzés csak nagyon kevés cégnél működik jól. A mindennapok során nincs idő fejleszteni az embereket, gyorsan el kell végezni a feladatot és menni a következőre.

tanműhely ebből a szempontból teljesen más. Itt a feladat mellett cél a megértés, az elfogadás és az alkalmazás erősítése.

Az oktatóval együtt négyfős csapat minden nap kitűzi a célt és megvalósítja a feladatot. Nincs idő- csak minőségi kényszer. Nem probléma, ha valaki még sosem csinálta a feladatot, van idő arra, hogy megértse, elfogadja a módszert, és tanulja meg helyesen és önállóan alkalmazni.

Ez egy tömény és gyakorlatorientált tudásátadás, ami egy valósan szennyeződő területen zajlik, valódi takarítási problémákkal.

Az általunk foglalkoztatott gyakorlatvezetők nem kezdők. Tapasztaltak és pontosan tudják, milyen megoldásokra van szükség. Ez azért érdekes, mert a TANNAP program nem tanácsadás. Ez egy életszerű helyzet, vagyis azonnal kiderül, hogy az adott megoldás jó vagy nem.

A TTTI Tanműhely fel van szerelve minden szükséges kézi eszközzel, géppel és tartozékkal, tisztító-, ápoló- és felületkezelő szerrel, így aztán többféle módszer is kipróbálható.

Mire jó a TANNAP?

Az első és legfontosabb cél az, hogy Prémium+ tréninghez kapcsolódva kiegészíthető legyen az üzemi gyakorlatok ideje. Ha valakinek a vizsgához szükséges gyakorlat területén hiányosságai vannak, akkor azt itt bepótolhatja.

Hiánypótló megoldásként javasoljuk a cégvezetőknek tudásszint felméréseként a TANNAP programot, amelyen felmérjük a takarítási munkákra jelentkező vagy már felvett dolgozóik tudásszintjét. Nálunk kiderül ki mihez ért, miben van gyakorlata, és megtanítjuk arra, amire szüksége lesz a munkája során.

A program célja a hatékony tudásátadás elősegítése.

Mindez mennyiért?

1 db 8 órás TANNAP díja 1 500 Ft/óra/fő + 27 % áfa, azaz 12 000 Ft/fő/nap+ 27% áfa.

Résztvevőnként minden 5. TANNAP ajándék!

Az 5 db 8 órás TANNAP díja 1 200 Ft/óra/fő + 27 % áfa, azaz összesen  48 000 Ft/fő + 27 % áfa.

Várjuk jelentkezésüket! link

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!