Aranybánya

25 éve foglalkozom a tisztítás-technológiával és itt időnként megosztom a tapasztalataimat. Négy témát viszek: A takarítás történelme (THE HISTORY PROJEKT), a szakmai fejlesztést és mentorálást (RENESZÁNSZ 2.0), a piac monitoringját (TAKARÍTÓ SZEKTOR JELENTÉS) és piacon elérhető technológiai kínálat lényegi elemzését (TECH PROJEKT). Ezen kivül vannak még ötleteim, de van egy fő munkám is, az a szakértési pozicíó és sokkal több már nem fér bele.

Videótár

Best Value

2017.07.25.

SzakmaSztár

2016.04.21.

Boeing fejlesztés

2016.04.08.

Szavazás

Milyen gyakran nyitja meg ezt az oldalt?

Szavazok

Széles fronton küzdünk

 

Széles fronton küzdünk

Egy alacsony jövedelemtermelő ágazatban nyilván soha nincs elég munkaerő és az, hogy az elérhető munkaerő nem megfelelően felkészült az szinte garantálható. Az, hogy egy olyan ipar, amire nincs vagy irreális (igény/fizetőképes kereslet) a szükség miért van mégis még talpon egy talány. Mégis valahol, az alagút végén látszik valami, ami talán fénynek értelmezhető.

Kilépés a megszokott hétköznapokból

A következő videó egy mellékhelyiség tréningvideó. Valójában egy takarítás „sztenderd” vagy ha úgy tetszik, akkor egy szerződés melléklet. Ez egy tréning videó, ami csak példa.

Csinálj egy ilyen filmet a legjobb embereddel, egy olyan területen, ahol azt gondolod, hogy a jövőben specializálódni akarsz. Kérj időpontot egy potenciális ügyféltől (akinek ilyen területe van) és mutasd meg neki, majd mond azt: szeretném, ha lektorálná ezt a filmet.

Ha az ember belemegy, és tényleg vannak változtatási ötletei, kérd meg az engedélyt, hogy forgasd le újra a filmet, az Ö területén, az Ö ötletei alapján. Majd az eredmény közös megtekintése közben kérdezd meg szeretne-e egy ilyen szolgáltatást, ha garantálnád neki, hogy az mindig 100%-ban ilyen lesz.

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!