Aranybánya

25 éve foglalkozom a tisztítás-technológiával és itt időnként megosztom a tapasztalataimat. Négy témát viszek: A takarítás történelme (THE HISTORY PROJEKT), a szakmai fejlesztést és mentorálást (RENESZÁNSZ 2.0), a piac monitoringját (TAKARÍTÓ SZEKTOR JELENTÉS) és piacon elérhető technológiai kínálat lényegi elemzését (TECH PROJEKT). Ezen kivül vannak még ötleteim, de van egy fő munkám is, az a szakértési pozicíó és sokkal több már nem fér bele.

Videótár

Best Value

2017.07.25.

SzakmaSztár

2016.04.21.

Boeing fejlesztés

2016.04.08.

Szavazás

Milyen gyakran nyitja meg ezt az oldalt?

Szavazok

Számolom a napokat (16.12.08)

 

Számolom a napokat (16.12.08)

Már csak hármat kell aludni és itt a nagy nap. Az előadások készen vannak (nagy szó) már csak apró simítások vannak hátra. 170 fólia, iszonyatosan nagy anyag.

A változások feltartóztathatatlanul jönnek. Az, hogy pontosan mi fog megváltozni, nem tudjuk. Egy biztos, a jövő év a szakértés éve lesz. Miért vagyok ebben olyan biztos?

Mert ez a tervem. 2017-ben minden anyagomat feldolgozom – ez azt is jelenti, hogy van ahol még nekem is tanulni kell - és a most ismert rendszerben piacra dobom. Ez azt jelenti, hogy a LURDY mozi terme majd helyet az alap szakmai, a szolgálatvezetői és a szakmapolitikai anyagok kitárgyalásának, és aki úgy gondolja, az megveheti az elektronikus anyagot és hasznosíthatja is a cégén belül. Januárra készen lesz a 160 órás INTÉZMÉNYTAKARÍTÓ 48 órás elméleti anyaga, amit 8 órában tudok ismertetni és elérhető lesz a PPT is, ami kb. 1 000 fólia, és majd meglátjuk mennyi film. Szintén januári terv egy komplett egy napos BAKANCSLISTA, ami végig visz egy módszertant, ahhoz, hogy a saját kis terveidet megcsináld 2017-re, vagy még tovább. A mostani 90 perces előadás ezt készíti elő, ugyanis az operatív napba ez már nem fért volna bele.

Tehát terveim vannak, gyere el most hétfőn és meglátod meg lehet változtatni a világot.

Akadémia I. nap

A tréningen résztvevő neve *:
E-mail címe *:
Megrendelem a szolgáltatást *:


Számlázási cím *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!