Aranybánya

25 éve foglalkozom a tisztítás-technológiával és itt időnként megosztom a tapasztalataimat. Négy témát viszek: A takarítás történelme (THE HISTORY PROJEKT), a szakmai fejlesztést és mentorálást (RENESZÁNSZ 2.0), a piac monitoringját (TAKARÍTÓ SZEKTOR JELENTÉS) és piacon elérhető technológiai kínálat lényegi elemzését (TECH PROJEKT). Ezen kivül vannak még ötleteim, de van egy fő munkám is, az a szakértési pozicíó és sokkal több már nem fér bele.

Videótár

Best Value

2017.07.25.

SzakmaSztár

2016.04.21.

Boeing fejlesztés

2016.04.08.

Szavazás

Milyen gyakran nyitja meg ezt az oldalt?

Szavazok

Szakma? (18.11.12)

 

Szakma? (18.11.12)

Lassan itt az év vége és közeledik az idei év kiértékelése. Azonban addig még van egy nagy levegővétel és egy fontos projekt. Hogyan tovább RENESZÁNSZ 2.0?

A kérdés persze továbbra is az, hogy tényleg szakma-e a takarítás? Ha nem az, akkor nem sírjon senki, a minimálbér az maximum, mert a verseny a fekete-szürke és egy kicsit a fehér zónában zajlik. A szakma, akkor viszont, kell tudás, számonkérés, követelmény és megfelelő bérezési kategóriák. Ebben az esetben beszélhetünk már garantált bérminimumról is. A döntés mindenkinek ott a kezében, fejében.

A szavazás gyengén muzsikál, tehát húzzatok bele. Nézd meg a kapcsolódó cikkeket is!

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!