Semmi sem oldódik meg magától (17.11.27)

 

Semmi sem oldódik meg magától (17.11.27)

A társadalom és a szolgáltató ipar olyan szintre állította be a szolgáltatási árakat és az ebből kifizethető béreket, hogy abból nem igazán lehet megélni, nem csoda, hogy az ipar szenved a munkaerő hiánytól. Egyik sem hibás jobban, de senki nem ártatlan, ezt senki nem gondolta végig és mára már fenntarthatatlan lett. Az összeomlás nincs már messze.

Lássuk be, manapság a megrendelők és a kedvezményezettek nincsenek elájulva a takarítószektor teljesítményétől. Ebben nyilván mindenkinek meg van a hibája, mert a megrendelő nem azt rendeli, amire valójában szüksége lenne és hát ehhez képest a szolgáltató sem azt nyújtja, amit tőle megrendeltek. Az eredmény? Hát az eredmény…

Nézzük a dolgokat egy másik szemszögből is.

A takarítóipari átlag munkavállaló nem gondolkodik nagyban. A munkaerő-piacon nem sok választása van, szakképzetlen és bőven 40 felett van. Könnyen válik áldozattá.

Az, hogy a takarítóiparban milyen a munkaerő kínálat, eddig csak attól függött, hogy milyen volt a korkedvezményes nyugdíjpolitika, ma már azonban a küldöd is rendesen szívja el a munkaerőt.

A helyzet mindeni számára ismert, nem ecsetelem tovább. Inkább beszéljünk a lehetséges megoldásokról.

Miképpen lehet értékesebb a szolgáltatás?

Definíció szerinti, vevőre optimalizált szolgáltatás, 100% szolgáltatási garanciával!

Itt meg is állhatunk és találkozzunk december 14-én és elmondom, hogy ez miképpen valósítható meg.

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!