Aranybánya

25 éve foglalkozom a tisztítás-technológiával és itt időnként megosztom a tapasztalataimat. Négy témát viszek: A takarítás történelme (THE HISTORY PROJEKT), a szakmai fejlesztést és mentorálást (RENESZÁNSZ 2.0), a piac monitoringját (TAKARÍTÓ SZEKTOR JELENTÉS) és piacon elérhető technológiai kínálat lényegi elemzését (TECH PROJEKT). Ezen kivül vannak még ötleteim, de van egy fő munkám is, az a szakértési pozicíó és sokkal több már nem fér bele.

Videótár

Best Value

2017.07.25.

SzakmaSztár

2016.04.21.

Boeing fejlesztés

2016.04.08.

Szavazás

Milyen gyakran nyitja meg ezt az oldalt?

Szavazok

Ötödik hét, pipa (18.02.02)

 

Ötödik hét, pipa (18.02.02)

A februári hónap nagyon kemény lesz, nagyon sok mondanivalót szedtem össze és hát azon kívül is nagy terveim vannak. Egyelőre nem akarom lelőni a poént, nézzük, mi hogyan mozgatja meg az olvasókat.

Kezdjük talán azzal, hogy a negyedik héten 366 látogatóvolt a honlapon (előző 4 hét: 383; 405; 301 és 326) tehát stagnálunk. 840 oldal megtekintés volt, ha nem is rekord, de szép szám. (Az előző négy héten 803; 850; 645 és 736).

Ennek a hétnek a nyertese a negyedik hét statisztikája volt és „Munkalap”cikk pedig meg tudta őrizni a második helyet.

Ha viszont megnézzük az elmúlt 4 hét statisztikáját, akkor ott a „Munkalap”az első helyet foglalja el. Ez egy fontos cikk, mert a személyes beszélgetésekből kiderült, hogy néhány cégvezetőt egyenesen sokkolt. Aki még nem olvasta, most megteheti.

Egyébként a négy hét alatt 1455 látogatás volt és 3123 oldal került megnyitásraaz előző 4 héthez képest ahol csak 1415 látogatás volt és 3019 oldal került megnyitásra. Ami azért egy reménykeltő kis emelkedés. Ebből a blog bejegyzések olvasottsága egy kicsit visszaesett, bár az olvasótábor néhány fővel nőtt. Ami pedig örömteli, hogy a kutakodás az „Aranybányában” viszont 25%-al nőtt és a forgalom stabil. Új termékek is felkerültek, talán ennek is van jelentősége.

Tegnap befejeződött az idei első FELÜLETSPECIALISTA tréning és tervek szerint talán márciusban tudna indulni egy új. Most gőzerővel készülök a TISZTASÁGTERVEZŐ tréningre és a február az rendkívül elfoglalt lesz, mert most egyszerre több RENESZÁNSZ 2.0 Projekt is elindult.

A „Minden munkanapra egy bejegyzés” gyakorlat már szokássá vált és ezt folytatni is kívánom. Tudom, hogy ez azt eredményezi, hogy nem mindenki mindig naprakész viszont megjelent egy érdekes jelenség is. 2013-ota, minden szombat, vasárnap nagy visszaesés, mostanában azonban már nem, kezd kisimulni a statisztika. Ez is talán egy pozitív hozadék, majd figyelem miképpen alakul.

Addig is erőt s erényt és kellemes hétvégét.

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!