Aranybánya

25 éve foglalkozom a tisztítás-technológiával és itt időnként megosztom a tapasztalataimat. Négy témát viszek: A takarítás történelme (THE HISTORY PROJEKT), a szakmai fejlesztést és mentorálást (RENESZÁNSZ 2.0), a piac monitoringját (TAKARÍTÓ SZEKTOR JELENTÉS) és piacon elérhető technológiai kínálat lényegi elemzését (TECH PROJEKT). Ezen kivül vannak még ötleteim, de van egy fő munkám is, az a szakértési pozicíó és sokkal több már nem fér bele.

Videótár

Best Value

2017.07.25.

SzakmaSztár

2016.04.21.

Boeing fejlesztés

2016.04.08.

Szavazás

Milyen gyakran nyitja meg ezt az oldalt?

Szavazok

Nyári program

 

Nyári program

Augusztusra két dolgot terveztem a piaci jelentés és egy szolgáltatásvezető tréninget. Utóbbit azért passzíroztam bele, mert egy cég az jelezte, hogy 6 emberrel venne részt rajta. tegnap azonban kiderült, hogy ez nem jön össze.

Ettől függetlenül ma még nem mondom le, ha van igény és jelentkező megtartom. Ha nem, akkor koncentrálok a szeptemberire. Közben elkészült a 2018-as takarító szektor jelentés, most vannak az utolsó simítások. hamarosan jelentkezem. A szolgáltatásvezető az utóbbi napokban a visszajelzések alapján még 40 oldalt hízott. Ennek megfelelően a tréningen is egy kicsit alakítottam és hát úgy látom, hogy meglepően tartalmas lesz.

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!