Aranybánya

25 éve foglalkozom a tisztítás-technológiával és itt időnként megosztom a tapasztalataimat. Már tavaly kezdödött a projekt és idén is folytatodik több takarítási terület kisérleti menedzsmentje, annak érdekében, hogy elöbb-utobb megvalósítsuk a legendás takarítási szolgáltatást. A célok a teljes transzparencia megvalósítása és felkészülés a digitalizációra.

Videótár

Best Value

2017.07.25.

SzakmaSztár

2016.04.21.

Boeing fejlesztés

2016.04.08.

Szavazás

Milyen gyakran nyitja meg ezt az oldalt?

Szavazok

Nyári program

 

Nyári program

Augusztusra két dolgot terveztem a piaci jelentés és egy szolgáltatásvezető tréninget. Utóbbit azért passzíroztam bele, mert egy cég az jelezte, hogy 6 emberrel venne részt rajta. tegnap azonban kiderült, hogy ez nem jön össze.

Ettől függetlenül ma még nem mondom le, ha van igény és jelentkező megtartom. Ha nem, akkor koncentrálok a szeptemberire. Közben elkészült a 2018-as takarító szektor jelentés, most vannak az utolsó simítások. hamarosan jelentkezem. A szolgáltatásvezető az utóbbi napokban a visszajelzések alapján még 40 oldalt hízott. Ennek megfelelően a tréningen is egy kicsit alakítottam és hát úgy látom, hogy meglepően tartalmas lesz.

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!