Nagy esemény sorozat (18.06.12)

 

Nagy esemény sorozat (18.06.12)

Július 10 egy nagy esemény lesz, de nem az egyetlen, a SZOLGÁLTATÁSVEZETŐ könyvet követi még másik 4 könyv az INTÉZMÉNYTAKARÍTÓ szinttől a CÉGVEZETŐ szintig. A szolgáltatásvezető kiemelt és kivételt képez, a Cégvezető viszont tervek szerint október 5-én kerül bemutatásra a BCS kiáltáson.

A tisztítás-technológiai szolgáltatásvezető egy olyan képzettségi szint[1] és ugyanakkor egyben beosztás[2] is, amely a szakirányú ismereteivel nélkülözhetetlen és talán a legfontosabb szereplőjévé tesz valakit a tisztítás-technológiai szolgáltatásban. Ugyanakkor, azt is látjuk, hogy sok esetben ez a tudás hiányzik a cégeknél és ezért, gyakran előfordul, hogy olyan felelős beosztású ember még a láthatáron sincs, aki betölthetné a szolgáltatásvezetői teljes szerepét.

Természetesen, a legtöbb cégben vannak szolgáltatásvezetőknek, területi vezetőknek, objektumfelelősnek, esetleg igazgatóknak is nevezett beosztások, de e posztokat betöltő személyek nem minden esetben vannak birtokában a teljes, úgynevezett szolgáltatásvezetői tudásnak.

Ebben a könyvben, a tudás hat fejezetre (tananyag egységre) oszlik és ugyanezt a rendszer van itt is, mint a korábbi, Intézménytakarító, az Önjáró (vezetőüléses) felülettisztító gépkezelő és a Tisztítás-technológia szakmunkás szakanyagban. A fejezetek számozása követi a „RENESZÁNSZ 2.0 program füzeteinek felosztását:

-          I. – VI. fűzetek Intézménytakarító

-          VII. – XII. fűzetek Önjáró (vezetőüléses) felülettisztító gépkezelő

-          XIII. – XVIII. Tisztítás-technológiai szakmunkás

-          XIX. Felületspecialista

-          XX. – XVI. Tisztítás-technológiai szolgáltatásvezető

-          XVII. Takarító cégvezető

Ennek megfelelően, nem csak végzettségek épülnek egymásra, hanem a tananyag egységek is, egy képzésen belül és azon túl is. Ez úgy valósul meg, hogy minden szakmai szint ugyanarra a struktúrára épül:

-          Szakmai integráció

-          Társadalmi integráció

-          Alkalmazott tudományok

-          Munkakörnyezet

-          Előkészületek és nagyságrendek

-          Technológia, technika és eredmények

A terv az, hogy ez a program 2018 végére összeálljon ez a tudásmátrix és mindenki számára elérhető legyen.

 

Tehát július 10-én szervezek egy olyan szakmai napot, ami egyrészt pályára állít abban, hogy mi az a tudás, ami ma elvárható ma egy szolgáltatásvezetőtől. Ez nem csak magyarországi vonatkozásban, hanem Európaiban is. Másodszor pedig adok egy olyan feladatot, ami valójában egy „állatorvosi ló” és ami irányadó lesz a 250 oldalas könyv feldolgozásában. Harmadszor megmérjük a szakmai szintedet és objektív visszajelzést kapsz arról, hogy hol tartasz most. Negyedszerre kapsz egy könyvet és néhány segédeszközt, hogy felkészülj a vizsgára. Ötödszörre, pedig ki is tüzűk a célt, mert szeptemberre szervezünk egy vizsgát és TE ott lehetsz. Ha pedig már van szolgáltatásvezető bizonyítványod eljöhetsz és megnézheted, hogy mi a jelenlegi állapot.  Ennek megfelelően rosszul nem járhatsz.

Mindezt 25.000 Forintért!

Szolgáltatásvezető bizonyítvánnyal 50% kedvezmény!

"2018 Szolgálatvezető" tréning - Jelentkezési lap

Helyszín: ViV Center Törökbálint, Hosszúrét u. 1. Alagsori konferencia terem. Időpont: 09.00 - 15.00 óra között

A tréning számomra kedvező időpontja: *:

Név *:
Számlázási név/cím *:
e-mail *:
Mobil telefon:
Benevezett személyek száma *:
Rendelkezem szolgáltatásvezetői bizonyítvánnyal *:

Bizonyítványom száma/dátuma *:
Tudomásul veszem, hogy jelen űrlap díjbekérőként működik és a megrendelt szolgáltatás megfelelő díját átutalom a 10103881-50824100-01000009 bankszámla számra. *:


A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

[1]A szolgáltatásvezető, mint képzettségi szint: EQF5 OKJ 52 853 02 Felső-középfokú szakképesítés

[2]A szolgáltatásvezető, mint beosztás: Az a formálisan megbízott szakember, aki egy előre meghatározott területen, munkatársai segítségével megvalósítja a bizalmi, dokumentált, lehetőség szerint a megrendelő főtevékenységéhez igazodó, szakszerű módszerekkel végzett és tervezett időben megvalósított szolgáltatást. Ennek a tevékenységnek az a célja, hogy a területén megjelenő elsődleges kockázatok minimalizálódjanak, a másodlagos és járulékos kockázatok kiküszöbölődjenek.

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!