Aranybánya

25 éve foglalkozom a tisztítás-technológiával és itt időnként megosztom a tapasztalataimat. Négy témát viszek: A takarítás történelme (THE HISTORY PROJEKT), a szakmai fejlesztést és mentorálást (RENESZÁNSZ 2.0), a piac monitoringját (TAKARÍTÓ SZEKTOR JELENTÉS) és piacon elérhető technológiai kínálat lényegi elemzését (TECH PROJEKT). Ezen kivül vannak még ötleteim, de van egy fő munkám is, az a szakértési pozicíó és sokkal több már nem fér bele.

Videótár

Best Value

2017.07.25.

SzakmaSztár

2016.04.21.

Boeing fejlesztés

2016.04.08.

Szavazás

Milyen gyakran nyitja meg ezt az oldalt?

Szavazok

Még egy gondolat! (18.02.28)

 

Még egy gondolat! (18.02.28)

A szakmai kultúra meghatározza azt, hogy a takarítóipar miképpen ítéli meg a potenciális megrendelők tábora. Szerintem a takarító cégek ezzel nagyon keveset foglalkoznak. Sem a nagyok sem a kicsik nem értik miért lenne ez fontos. Hát nagyon egyszerű.

Ha azt akarod, hogy cselédnek nézzenek, csinálj úgy, mint egy cseléd. Ha ezen felül akarsz emelkedni és azt mondod, hogy te nem cseléd vagy, hanem egy rabszolga kereskedő, ezt ma készséggel elhiszi neked a piac. Ezt abból láthatod, hogy miként alkuszik veled. Nem a szakma érdekli öt, hanem „kilóra” vesz tőled embert.

Ha azonban azt akarod, hogy szakmai vállalkozónak tartsanak és kíváncsiak legyenek, hogy milyen megoldásokat kínálsz a problémáira légy TISZTASÁGTERVEZŐ. Tegnap már tanúja voltam egy metamorfózisnak.

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!