Ma zárulnak a kapuk a keddi rendezvényre (18.07.05)

 

Ma zárulnak a kapuk a keddi rendezvényre (18.07.05)

A tisztítás-technológiai szolgáltatásvezető 1.0 könyvbemutató kapcsán kialakult a végleges program. Ami azt jelenti, hogy három dolog kerül terítékre, három másfél órás blokkban. A végén pedig teret engedünk a szabad beszélgetésre mindenkinek a saját igényei szerint. A könyv egy dedikált példányát megkapja minden résztvevő.

Ma zárulnak a kapuk a keddi rendezvényre

A könyv általános célja: egy olyan átfogó kép kialakítása, ami a későbbiekben követelmény tud lenni a szolgáltatásvezetővel szemben. Az elvárásokat három oldalról mutatom be, a megrendelő, a munkaadó és maga a szolgáltatásvezető szemszögéből.

Az takarító állomány motivációinak mélyebb törvényszerűségei: mivel talán a legnagyobb szolgáltatásvezetői kihívás az, hogy az munkavállalók miként élik meg a mai helyzetet és hogyan lehet őket rávenni arra, hogy minőségi munkát végezzenek ezért talán az egyik legfontosabb kérdés a területi szintű emberi erőforrás menedzsment. A könyv konkrét gyakorlatot ismertet, azonban ennek bevezetése okozhat nehézségeket.

Az ALTÁBLA rendszere és annak eredményeinek értékelése: a másik kulcskérdés a tárgyi és tételnormák kérdése. Vagyis miképpen tervez a szolgáltatásvezető? A könyv két szintet tárgyal FŐTÁBLA/ALTÁBLA. Egyik a másikra épül és alapkérdés, hogy a tervezési készség a gyakorlati visszaigazolások alapján fejlődik.

Az első blokk egy elméleti bevezető, a másik kettő viszont interaktív gyakorlat. A végén pedig megbeszéljük, mi az, amit hiányol a társaság a könyvből. Ennek megfelelően jön majd a 1.1 verzió. Még ma lehet jelentkezni!

"2018 Szolgálatvezető" tréning - Jelentkezési lap

Helyszín: ViV Center Törökbálint, Hosszúrét u. 1. Alagsori konferencia terem. Időpont: 09.00 - 15.00 óra között

A tréning számomra kedvező időpontja: *:

Név *:
Számlázási név/cím *:
e-mail *:
Mobil telefon:
Benevezett személyek száma *:
Rendelkezem szolgáltatásvezetői bizonyítvánnyal *:

Bizonyítványom száma/dátuma *:
Tudomásul veszem, hogy jelen űrlap díjbekérőként működik és a megrendelt szolgáltatás megfelelő díját átutalom a 10103881-50824100-01000009 bankszámla számra. *:


A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!