Lépésről lépésre előre (18.07.11)

 

Lépésről lépésre előre (18.07.11)

Tegnap piacra került a Szolgáltatásvezető könyv. Az értékesítésnek ez a formája, hogy közben átmegyünk a könyv teljes tartalmán (240 oldal) úgy néz ki, hogy jó és eredményes. Az érdeklődés nagy, ezért most még két időpontot hirdetek meg: augusztus 7 és szeptember 4.

Az elképzelés az, hogy az idén nagyot lépjünk előre szolgáltatásvezetői vizsgák terén. Ez a nap pontosan arra elég, hogy valaki keppbe kerüljön, és tisztán lássa azt, hogy ez a tudás mekkora illetve ezt hogyan kérik számon, a vizsgán. Ezen kívül azt gondolom, hogy leginkább azért fontos, mert ez a tudás az, ami hiányzik a mindennapi gyakorlatból. Hiánya pedig oda vezetett ahol most vagyunk.

Reménykedhetünk abban, hogy az állam majd kitalál valamit, reménykedhetünk a csodákban és bízhatunk abban is, hogy jön egy jó tündér és nekünk csak a megfelelő kívánságokat kell megfogalmazni, de ez nem fog bejönni.

"2018 Szolgálatvezető" tréning - Jelentkezési lap

Helyszín: ViV Center Törökbálint, Hosszúrét u. 1. Alagsori konferencia terem. Időpont: 09.00 - 15.00 óra között

A tréning számomra kedvező időpontja: *:

Név *:
Számlázási név/cím *:
e-mail *:
Mobil telefon:
Benevezett személyek száma *:
Rendelkezem szolgáltatásvezetői bizonyítvánnyal *:

Bizonyítványom száma/dátuma *:
Tudomásul veszem, hogy jelen űrlap díjbekérőként működik és a megrendelt szolgáltatás megfelelő díját átutalom a 10103881-50824100-01000009 bankszámla számra. *:


A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!