Aranybánya

25 éve foglalkozom a tisztítás-technológiával és itt időnként megosztom a tapasztalataimat. Már tavaly kezdödött a projekt és idén is folytatodik több takarítási terület kisérleti menedzsmentje, annak érdekében, hogy elöbb-utobb megvalósítsuk a legendás takarítási szolgáltatást. A célok a teljes transzparencia megvalósítása és felkészülés a digitalizációra.

Videótár

Best Value

2017.07.25.

SzakmaSztár

2016.04.21.

Boeing fejlesztés

2016.04.08.

Szavazás

Milyen gyakran nyitja meg ezt az oldalt?

Szavazok

Lépésről lépésre előre (18.07.11)

 

Lépésről lépésre előre (18.07.11)

Tegnap piacra került a Szolgáltatásvezető könyv. Az értékesítésnek ez a formája, hogy közben átmegyünk a könyv teljes tartalmán (240 oldal) úgy néz ki, hogy jó és eredményes. Az érdeklődés nagy, ezért most még két időpontot hirdetek meg: augusztus 7 és szeptember 4.

Az elképzelés az, hogy az idén nagyot lépjünk előre szolgáltatásvezetői vizsgák terén. Ez a nap pontosan arra elég, hogy valaki keppbe kerüljön, és tisztán lássa azt, hogy ez a tudás mekkora illetve ezt hogyan kérik számon, a vizsgán. Ezen kívül azt gondolom, hogy leginkább azért fontos, mert ez a tudás az, ami hiányzik a mindennapi gyakorlatból. Hiánya pedig oda vezetett ahol most vagyunk.

Reménykedhetünk abban, hogy az állam majd kitalál valamit, reménykedhetünk a csodákban és bízhatunk abban is, hogy jön egy jó tündér és nekünk csak a megfelelő kívánságokat kell megfogalmazni, de ez nem fog bejönni.

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!