Aranybánya

25 éve foglalkozom a tisztítás-technológiával és itt időnként megosztom a tapasztalataimat. Négy témát viszek: A takarítás történelme (THE HISTORY PROJEKT), a szakmai fejlesztést és mentorálást (RENESZÁNSZ 2.0), a piac monitoringját (TAKARÍTÓ SZEKTOR JELENTÉS) és piacon elérhető technológiai kínálat lényegi elemzését (TECH PROJEKT). Ezen kivül vannak még ötleteim, de van egy fő munkám is, az a szakértési pozicíó és sokkal több már nem fér bele.

Videótár

Best Value

2017.07.25.

SzakmaSztár

2016.04.21.

Boeing fejlesztés

2016.04.08.

Szavazás

Milyen gyakran nyitja meg ezt az oldalt?

Szavazok

Lépésről lépésre előre (18.07.11)

 

Lépésről lépésre előre (18.07.11)

Tegnap piacra került a Szolgáltatásvezető könyv. Az értékesítésnek ez a formája, hogy közben átmegyünk a könyv teljes tartalmán (240 oldal) úgy néz ki, hogy jó és eredményes. Az érdeklődés nagy, ezért most még két időpontot hirdetek meg: augusztus 7 és szeptember 4.

Az elképzelés az, hogy az idén nagyot lépjünk előre szolgáltatásvezetői vizsgák terén. Ez a nap pontosan arra elég, hogy valaki keppbe kerüljön, és tisztán lássa azt, hogy ez a tudás mekkora illetve ezt hogyan kérik számon, a vizsgán. Ezen kívül azt gondolom, hogy leginkább azért fontos, mert ez a tudás az, ami hiányzik a mindennapi gyakorlatból. Hiánya pedig oda vezetett ahol most vagyunk.

Reménykedhetünk abban, hogy az állam majd kitalál valamit, reménykedhetünk a csodákban és bízhatunk abban is, hogy jön egy jó tündér és nekünk csak a megfelelő kívánságokat kell megfogalmazni, de ez nem fog bejönni.

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!