Aranybánya

25 éve foglalkozom a tisztítás-technológiával és itt időnként megosztom a tapasztalataimat. Négy témát viszek: A takarítás történelme (THE HISTORY PROJEKT), a szakmai fejlesztést és mentorálást (RENESZÁNSZ 2.0), a piac monitoringját (TAKARÍTÓ SZEKTOR JELENTÉS) és piacon elérhető technológiai kínálat lényegi elemzését (TECH PROJEKT). Ezen kivül vannak még ötleteim, de van egy fő munkám is, az a szakértési pozicíó és sokkal több már nem fér bele.

Videótár

Best Value

2017.07.25.

SzakmaSztár

2016.04.21.

Boeing fejlesztés

2016.04.08.

Szavazás

Milyen gyakran nyitja meg ezt az oldalt?

Szavazok

Legenda születik vagy nem? (17.07.21)

 

Legenda születik vagy nem? (17.07.21)

December vége január eleje kiesett az életemből, de nem teljesen, mert az ez idő alatt átélt álmok feldolgozása még hónapokig tartott és miközben az egészségügyi személyzet elmondta, hogy akkor éppen mi volt a valóság, különös párhuzam bontakozott ki.

Legenda születik vagy nem?

December vége január eleje kiesett az életemből, de nem teljesen, mert az ez idő alatt átélt álmok feldolgozása még hónapokig tartott és miközben az egészségügyi személyzet elmondta, hogy akkor éppen mi volt a valóság, különös párhuzam bontakozott ki.

Mi a legenda?

Egy story mely önmagában annyira érdekfeszítő, tanulságos és esetleg megrázó is, hogy érdemes róla beszélni. Hova tovább élmény róla beszélni és élmény hallgatni és beszélgetni róla. Mai szóhasználattal ez nem más, mint egy vírusmarketing. Vagyis anyagilag is megéri legendás szolgáltatást nyújtani, mert akkor egy olyan ingyen marketing pottyan az ölünkbe, ami rendkívül sokat segíthet.

Lehet-e legendás egy takarítási szolgáltatás?

Bármi lehet legendás és bármely szolgáltatás megütheti ezt a szintet. Nem hiszek abban, hogy ez spontánul jön létre. Ezt tanulni kell, tervezni és tűzzel, vassal végrehajtani. Idővel a személyzet beletanul, de eleinte keserves lesz.

Mitől lesz legenda, a legenda?

Kőműves Kelemen befalazta a feleségét, hogy a várfalak ne omoljanak le. Ez az átlagembernek szinte felfoghatatlan áldozat. Olyan konfliktusba kerül a magán élet és a munka, hogy azt már lehetetlen kibogozni és valójában nem is tudjuk megmondani, hogy a kőműves pozitív vagy negatív szereplő-e.

Mitől lesz legendás egy takarítási szolgáltatás?

A recept nagyon egyszerű: találj ki egy jó koncepciót, ami legális, beszélj róla az ügyfélnek, hogy ha úgy adódik, akkor kipróbálhatja. Ne erőltesd a dolgot, beszélj az eredményeidről és a koncepció tartalmazzon olyan elemeket, amikről nehezen lehet eldönteni, hogy valóságosak vagy csak fikciók. A szolgáltatás akkor lesz legendás, ha ezt meg is valósítod. Ebben a munkában a FŐTÁBLA, a MUNKATERV és a MINŐSÉGMÉRÉS nélkülözhetetlen eszközeid. Gyere és szerezd meg őket a hónap végi továbbképzésen!

"Munkaterv" a cég legfontosabb dokumentuma

Továbbképző 2017.09.28 - 08.00 - 15.00

A jelentkező(k) neve *:
Választás *:

Jelentkezők száma *:
Még pluszban *:A jelentkező vagy szervező e-mail címe: *:
A költségviselő neve és címe *:
Telefonszám (mobil) *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!