Aranybánya

25 éve foglalkozom a tisztítás-technológiával és itt időnként megosztom a tapasztalataimat. Négy témát viszek: A takarítás történelme (THE HISTORY PROJEKT), a szakmai fejlesztést és mentorálást (RENESZÁNSZ 2.0), a piac monitoringját (TAKARÍTÓ SZEKTOR JELENTÉS) és piacon elérhető technológiai kínálat lényegi elemzését (TECH PROJEKT). Ezen kivül vannak még ötleteim, de van egy fő munkám is, az a szakértési pozicíó és sokkal több már nem fér bele.

Videótár

Best Value

2017.07.25.

SzakmaSztár

2016.04.21.

Boeing fejlesztés

2016.04.08.

Szavazás

Milyen gyakran nyitja meg ezt az oldalt?

Szavazok

Közvetett bizonyíték (17.08.15)

 

Közvetett bizonyíték (17.08.15)

99%-on áll az INTÉZMÉNYTAKARÍTÓ szint kérdésrendszere. Ez egyben egy előzetes tudásfelmérés is, ugyanakkor fontos adatbázis arra vonatkozóan, hogy meghatározzuk és érthetővé tegyük mi is pontosan ez a szakmai szint.

Nyilván a szakmai és vizsgakövetelmény meghatároz egy szintet

Ez az állami elismerés lényege, azonban, hogy ezt pontosan miképpen tesszük mérhetővé a mindennapi gyakorlatban és ebből adódóan miképpen és mit követelünk meg a végrehajtó állománytól még nem teljesen egyértelmű.

Különböző próbálkozások vannak szerintem is a lényeg a gyakorlati vizsga, azonban a gyors ön felmérnek is megvan a helye a rendszerben. Ezért nem is szaporítom a szót, hanem lehet is tesztelni a rendszert és várom a visszajelzéseket.

Tudásbázis link.

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!