Két hetes toplista 2015.11.05 (2)

 

Két hetes toplista 2015.11.05 (2)

A hetek szerdától keddig számítanak és mindig két hétre visszamenőleg. A két hét alatt két hírlevél megy ki, mintegy 800 takarítási szakembernek és közben a FACEBOOK oldalon van aktivitás a cikkek posztolásával és egy-egy poszt kiemelésével. Itt jegyezném meg, hogy a FB oldal múlt hónapban indult és közeledik a 100 kedveléshez. Az előző statisztikai cikk 12 megnyitást gyűjtött egy hét alatt. Nézzük milyen volt a múlt heti aktivitás.

A 2015.10.28-án zárt toplista első helyezett, a betanított takarító képzetségi szint bevezetését taglaló „ÁTTŐRÉS” című cikk 124 megjelenítéssel nyerte a periódust. Ezzel szemben a 2015.11.04-én zárt periódus alatt már 151 megnyitást ért meg.

A múlt heti második helyezett „LAST MINUTE” a MATISZ konferenciáját hirdette, a múlt héten már nem volt aktuális, mert a konferencia lezajlott, de azért 10 megnyitással még egy nyolcadik helyet meg tudott fogni. Ha megkapom a konferencián rajzolt előadásokat, akkor majd írok még róla egy értékelőt.

E héten a második helyre egy régebben publikált cikk jött fel 145 megnyitással. A „100 év hibáinak kijavítása”, ami egy impregnált mikrószálas feltörlő eszközről (REFLEX) szól. Sikere az FB kiemelésnek volt köszönhető.

A múlt héten még negyedik helyen tanyázó cikk „VERSENY 2016” minden féle hirdetés nélkül felküzdette magát a harmadik helyre. Ez egy frissen publikált cikk és 33 megnyitással meg is fogta a harmadik helyet. Ez azért is fontos cikk, mert ha lesz Magyar csapat az amszterdami versenyre, akkor a felkészülés mihamarabb meg kell kezdenünk.

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!