Aranybánya

25 éve foglalkozom a tisztítás-technológiával és itt időnként megosztom a tapasztalataimat. Négy témát viszek: A takarítás történelme (THE HISTORY PROJEKT), a szakmai fejlesztést és mentorálást (RENESZÁNSZ 2.0), a piac monitoringját (TAKARÍTÓ SZEKTOR JELENTÉS) és piacon elérhető technológiai kínálat lényegi elemzését (TECH PROJEKT). Ezen kivül vannak még ötleteim, de van egy fő munkám is, az a szakértési pozicíó és sokkal több már nem fér bele.

Videótár

Best Value

2017.07.25.

SzakmaSztár

2016.04.21.

Boeing fejlesztés

2016.04.08.

Szavazás

Milyen gyakran nyitja meg ezt az oldalt?

Szavazok

Két hetes toplista 2015.11.05 (2)

 

Két hetes toplista 2015.11.05 (2)

A hetek szerdától keddig számítanak és mindig két hétre visszamenőleg. A két hét alatt két hírlevél megy ki, mintegy 800 takarítási szakembernek és közben a FACEBOOK oldalon van aktivitás a cikkek posztolásával és egy-egy poszt kiemelésével. Itt jegyezném meg, hogy a FB oldal múlt hónapban indult és közeledik a 100 kedveléshez. Az előző statisztikai cikk 12 megnyitást gyűjtött egy hét alatt. Nézzük milyen volt a múlt heti aktivitás.

A 2015.10.28-án zárt toplista első helyezett, a betanított takarító képzetségi szint bevezetését taglaló „ÁTTŐRÉS” című cikk 124 megjelenítéssel nyerte a periódust. Ezzel szemben a 2015.11.04-én zárt periódus alatt már 151 megnyitást ért meg.

A múlt heti második helyezett „LAST MINUTE” a MATISZ konferenciáját hirdette, a múlt héten már nem volt aktuális, mert a konferencia lezajlott, de azért 10 megnyitással még egy nyolcadik helyet meg tudott fogni. Ha megkapom a konferencián rajzolt előadásokat, akkor majd írok még róla egy értékelőt.

E héten a második helyre egy régebben publikált cikk jött fel 145 megnyitással. A „100 év hibáinak kijavítása”, ami egy impregnált mikrószálas feltörlő eszközről (REFLEX) szól. Sikere az FB kiemelésnek volt köszönhető.

A múlt héten még negyedik helyen tanyázó cikk „VERSENY 2016” minden féle hirdetés nélkül felküzdette magát a harmadik helyre. Ez egy frissen publikált cikk és 33 megnyitással meg is fogta a harmadik helyet. Ez azért is fontos cikk, mert ha lesz Magyar csapat az amszterdami versenyre, akkor a felkészülés mihamarabb meg kell kezdenünk.

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!