Aranybánya

25 éve foglalkozom a tisztítás-technológiával és itt időnként megosztom a tapasztalataimat. Négy témát viszek: A takarítás történelme (THE HISTORY PROJEKT), a szakmai fejlesztést és mentorálást (RENESZÁNSZ 2.0), a piac monitoringját (TAKARÍTÓ SZEKTOR JELENTÉS) és piacon elérhető technológiai kínálat lényegi elemzését (TECH PROJEKT). Ezen kivül vannak még ötleteim, de van egy fő munkám is, az a szakértési pozicíó és sokkal több már nem fér bele.

Videótár

Best Value

2017.07.25.

SzakmaSztár

2016.04.21.

Boeing fejlesztés

2016.04.08.

Szavazás

Milyen gyakran nyitja meg ezt az oldalt?

Szavazok

Karcher Akadémia

 

Karcher Akadémia

Eldőlt! Mégis csak elindítjuk nyári speciális szakképzési tanfolyamunkat. Indulási időpont 2013.06.27 A dolog lényege, hogy heti két napban, szeptemberre 11-én már vizsgázni lehetne. Ebben a tanfolyamban a Karcher cég a partnerünk és ennek megfelelően a hallgató jó néhány Karcher gépet megismerhetnek. De mi a Karcher Akadémia lényege?

Több cégvezető is jelezte, hogy lenne néhány embere, akinek nagyon kiemelkedő fontos lenne a gyakorlat. Másik fontos kérdés, hogy hamarosan dönteni kellene, hogy kikkel kezdjük meg a felkészülést az 2014-es EuroSkills (Franciaország) versenyre és természetesen ez megelőzően van még CleanEurope Bukarest és a budapesti döntő. Nem utolsó sorban pedig forgatni szeretnénk egy reklámfilmet valós takarítási helyzetekkel.

Tehát aki most komolyan gondolja, hogy küldene embert erre a speciális tanfolyamra az gyorsan lépjen, mert a helyek limitáltak. Másik fontos dolog az embereknek legyen céges egyenruhájuk, mert a film majd értéket jelent minden résztvevő cégnek, ugyanis terveim szerint majd nekik is vágunk össze testreszabott verziót.

Holnap további hírekkel jelentkezem.

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:

#2 - Morsics Katalin2013.06.14. 14:35

A győri Kärchernél már évek óta van képzés, és ők pl. tényleg nagyon jól csinálják. OKJ-s végzettséget adnak. Én ott tanultam, és imádtam!

#1 - Kovács József2013.06.11. 18:03

KEDVES Tibor!Szeretnék jelentkezni a tanfolyamra.Köszönöm