Kakadémia (2018.09.04)

 

Kakadémia (2018.09.04)

Nem mindig minden az, aminek látszik. Néha sokkal több, néha meg sokkal kevesebb. Ez a könyv olyan adatokat hordoz, amik nélkülözhetetlenek a jövő takarítási szolgáltatások étkesítésében.

Csak egy gondolat: Ezrével jelennek meg a szakácskönyvek, de mindeddig egyetlen könyv sem foglalkozott azzal, mi történik a táplálékkal, miután megettük. A „szar” szót ugyancsak gyakran használja a köznyelv, de vajon miből áll össze ez a matéria? Naponta világméretekben körülbelül egymilliárd kilót termel ki magából az emberiség.

A 1997-ben jelent meg, de mára új aktualitást kapott, ugyanis a könyvben szereplő információ kivallóan alkalmas arra, hogy más területek, például a takarítás konfrontációs és érdekérvényesítési problémáit kezelni lehessen vele.

Werner Pieper beleásta magát ebbe a tabutémába, és döbbenetes gyűjteményt állított össze tényekből, különféle szövegekből és ebből egy különlegesen tanulságos, hasznos és humoros olvasmány kerekedett ki.

Idén részt vettem egy tréningen, ahol ennek a könyvnek az adatait használtuk, különböző feladatokra. Az akkor sokkal inkább egy nagy kísérlet és egy hangos gondolkodás volt. Mára azonban kialakult egy irányvonal, az ilyen típusú adatok hasznosítására. A szerző egyébként pottyantós budid használ, és tulajdonképpen innen indul az építkezés.

"Érdekel"

Értem és felismertem helyzetet

Név *:
e-mail *:
Mobil:
Hasznos volt cikk? *:


A következőket szeretném megjegyezni *:
Érdekelne a dolog mélyebben? *:

Támogatnám a projektet. Kérek egy számlát. *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!