Aranybánya

25 éve foglalkozom a tisztítás-technológiával és itt időnként megosztom a tapasztalataimat. Már tavaly kezdödött a projekt és idén is folytatodik több takarítási terület kisérleti menedzsmentje, annak érdekében, hogy elöbb-utobb megvalósítsuk a legendás takarítási szolgáltatást. A célok a teljes transzparencia megvalósítása és felkészülés a digitalizációra.

Videótár

Best Value

2017.07.25.

SzakmaSztár

2016.04.21.

Boeing fejlesztés

2016.04.08.

Szavazás

Milyen gyakran nyitja meg ezt az oldalt?

Szavazok

Kakadémia (2018.09.04)

 

Kakadémia (2018.09.04)

Nem mindig minden az, aminek látszik. Néha sokkal több, néha meg sokkal kevesebb. Ez a könyv olyan adatokat hordoz, amik nélkülözhetetlenek a jövő takarítási szolgáltatások étkesítésében.

Csak egy gondolat: Ezrével jelennek meg a szakácskönyvek, de mindeddig egyetlen könyv sem foglalkozott azzal, mi történik a táplálékkal, miután megettük. A „szar” szót ugyancsak gyakran használja a köznyelv, de vajon miből áll össze ez a matéria? Naponta világméretekben körülbelül egymilliárd kilót termel ki magából az emberiség.

A 1997-ben jelent meg, de mára új aktualitást kapott, ugyanis a könyvben szereplő információ kivallóan alkalmas arra, hogy más területek, például a takarítás konfrontációs és érdekérvényesítési problémáit kezelni lehessen vele.

Werner Pieper beleásta magát ebbe a tabutémába, és döbbenetes gyűjteményt állított össze tényekből, különféle szövegekből és ebből egy különlegesen tanulságos, hasznos és humoros olvasmány kerekedett ki.

Idén részt vettem egy tréningen, ahol ennek a könyvnek az adatait használtuk, különböző feladatokra. Az akkor sokkal inkább egy nagy kísérlet és egy hangos gondolkodás volt. Mára azonban kialakult egy irányvonal, az ilyen típusú adatok hasznosítására. A szerző egyébként pottyantós budid használ, és tulajdonképpen innen indul az építkezés.

"Érdekel"

Értem és felismertem helyzetet

Név *:
e-mail *:
Mobil:
Hasznos volt cikk? *:


A következőket szeretném megjegyezni *:
Érdekelne a dolog mélyebben? *:
A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!